Câștigul anului în Craiova la pariuri. Biletul norocos încasat de un oltean la Superbet

Anul bun se cunoaște din luna ianuarie, iar 2022 se anunță cu adevărat de vis pentru un parior din Craiova. A câștigat peste 6.000 de euro cu un bilet fabulos, dar și foarte norocos.

Cu o miză de 100 de lei, pariorul din Craiova a obținut un profit uriaș. 31.274 de lei în total! Trebuie spus că a avut și foarte mari emoții, dar a fost salvat de câteva goluri marcate în prelungiri.

Un parior din Craiova a dat lovitura cu un bilet pe care a selectat șapte evenimente. Meciuri din Anglia, Franța și Spania. Norocul ține cu cei îndrăzneți, așa că este timpul să îți faci și tu un bilet câștigător.

Primele meciuri de pe biletul de la Craiova au fost din Cupa Ligii Angliei. S-a mers pe 2 solist în partidele Crewe – Rotherham și Oldham – Wigan. Cu o cotă foarte bună, 1,63, Wigan s-a distrat în acest meci. S-a impus cu 6-0.

Emoții incredibile la Cartagena – Valencia

Un gol marcat în minutul 90+4 de “lilieci” a făcut verde cota 3,80 pentru 2&3+. Dar cele mai mari emoții au fost la partida Cartagena – Valencia, la care s-a jucat 2&3+ la cotă 3,80. Ambele părți ale pariurului combo au fost rezolvate de un gol marcat de “lilieci” în minutul 90+4. Golul de 1-2.

În fine, ultimul meci pe bilet a fost tot din Cupa Ligii Angliei, unde s-a mers pe 1 la pauză în partida Chelsea – Tottenham. Chelsea a condus cu 2-0, scor care s-a păstrat până la finalul partidei.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.