Câștiguri mai mari pe Liga 1

De acum înainte pariurile tale pe meciurile din Liga 1 sunt mult mai profitabile, grație profitului extra de 30 % oferit de Unibet. Această casă de pariuri online propune o serie de promoții săptămânale pentru campionatul nostru, iar oferta este una excelentă!

Așadar, dacă ai de gând să compui bilete pe meciurile din Liga 1. Dacă ai cel puțin 3 selecții pe tichetul tău. primești o creștere de profit de 30 % din totalul câștigului. Pe înțelesul tututor . Nu trebuie sa optezi pentru aceasă promoție, ci doar sa pariezi.

Cum functioneaza?

După ce ți-ai creat propiul cont la Unibet, urmează acești 3 pași simpli de mai jos:

  • Creaza un cupon de joc cu minim 3 selectii, continand exclusiv meciurile din Liga I, desfasurate intre luni si duminica.
  • Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 30% din biletul tau de joc (minim 3 selectiii din Liga I). Odata selectata oferta, cota totala finala a multiplei va fi marita cu 30%.
  • Daca biletul de joc este castigator, primesti cu 30% mai mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.