De acum înainte pariurile tale pe meciurile din Liga 1 sunt mult mai profitabile, grație profitului extra de 30 % oferit de Unibet. Această casă de pariuri online propune o serie de promoții săptămânale pentru campionatul nostru, iar oferta este una excelentă!

Așadar, dacă ai de gând să compui bilete pe meciurile din Liga 1, fă-o la Unibet. Dacă ai cel puțin 3 selecții pe tichetul tău. primești o creștere de profit de 30 % din totalul câștigului. Pe înțelesul tututor – în cazul în care câștigul tău este de 1.000 de RON, Unibet îți oferă 300 de lei cash în plus! Nu trebuie sa optezi pentru aceasă promoție, ci doar sa pariezi. Extra profitul de 30% este adaugat in contul tau in fiecare zi de luni

Cum functioneaza?

Ca să prinzi această promoție, care are loc în fiecare săptămână, atunci când avem etapă din Liga 1, trebuie să ai cont deschis la Unibet. Dacă nu ai unul crează-ți un CONT prin acest LINK. Pe lângă accesul la această promoție, primești și un Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON

După ce ți-ai creat propiul cont la Unibet, urmează acești 3 pași simpli de mai jos:

  • Creaza un cupon de joc cu minim 3 selectii, continand exclusiv meciurile din Liga I, desfasurate intre luni si duminica.
  • Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 30% din biletul tau de joc (minim 3 selectiii din Liga I). Odata selectata oferta, cota totala finala a multiplei va fi marita cu 30%.
  • Daca biletul de joc este castigator, primesti cu 30% mai mult.