Cât costă, de fapt, aparatele de tip slot Machine din cazinourile Superbet sau Maxbet

Dacă intenţionezi să îţi deschizi un cazino, trebuie să ştii foarte bine că ai nevoie de un buget destul de mare. Pe lângă costurile de achiziţie ale aparatelor slot machine, trebuie să ai în vedere şi taxele pe care va trebui să le plăteşti.

Cât costă aparatele de tip slot Machine, pe care le găseşti şi la Superbet şi Maxbet

Ai mai multe opţiuni în ceea ce priveşte aparatele slot machine. Fie le poţi cumpăra, fie la poţi închiria. Dacă doreşti să le achiziţionezi, poţi investi în nişte aparate noi, dar ai şi opţiunea de cumpăra unele la mâna a doua. Există şi cazinouri care se închid sau care îşi schimbă flota de aparate, aşa că acestea sunt scoase la vânzare. Un aparat la mâna a doua decent porneste de la un preţ de la 2.000 de lei, în timp ce unul nou ajunge să coste 15.000 de lei sau chiar mai mult.

Cât costă să deschizi o sală cu jocuri de noroc

Înainte de a face acest pas, trebuie să te documentezi foarte bine cu privire la ceea ce înseamnă un cazino şi ce costuri implică. Trebuie să ai în vedere că îţi vor trebui multe aprobări, pentru a putea intra în legalitate. După ce te-ai pus la punct cu aceste aspecte, trebuie să găseşti un spaţiu, după care să obţii licenţa pentru deschiderea sălii de jocuri de noroc.

Maxbet

Licenţa se obţine după ce faci dovada pentru spațiul ales în conformitate cu normele legislative. Apoi, trebuie să depui și să obții caziere fiscale și juridice, incluzând și alte documente ce pot fi necesare. Licența obținută este emisă de către Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și are o valabilitate de 5 ani de la data primirii aprobării de funționare. Licența poate fi obținută pentru mai multe segmente, de aici rezultând și faptul că taxa anuală poate fi diferită de la o sală de jocuri la alta.

Apoi, ai nevoie de autorizaţia de exploatare a jocurilor de noroc. Aceasta se eliberează după ce se obţine licenţa de organizare a activităților din sfera jocurilor de noroc, dar şi înregistrarea spațiului la registrul comerțului. În plus, trebuie aprobat modul de operare al sistemelelor de siguranță şi de monitorizare. Urmează revizia tehnică a mașinilor de joc și rezultatele acesteia, dar și alte documente ce pot fi solicitate în scopul obținerii autorizației.

Taxa licenţei de organizare a jocurilor de noroc se plăteşte anual şi costă în jur de 20.000 de euro, în timp ce taxa aferentă autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc pentru fiecare mijloc de joc tip slot-machine se plăteşte tot în fiecare ani şi variază între 1500 şi 2.000 de euro.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.