Ce case de pariuri din România oferă francize. Poți să-ți deschizi francize la Superbet, Get’s Bet sau Casa pariurilor?

În acest moment, există mai multe case de pariuri care oferă francize. Dacă ai parte de un buget pe măsură, te poţi transforma din jucător în deţinător de casă de pariuri. Iată care sunt companiile care oferă această posibilitate!

Ce case de pariuri oferă francize în 2022

Agenţiile de pariuri se înmulţesc pe zi ce trece în România, dintr-un motiv foarte simplu. Sunt extrem de profitabile, iar dacă eşti inspirat în alegerea locaţiei şi a casei de pariuri cu care vrei să te asociezi, atunci vei putea da lovitura. În general, atunci când vrei să achiziţionezi o franciză de la o casă de pariuri, tu trebuie să vii cu spaţiul, a cărui chirie trebuie achitată de către tine. În al doilea, rând, în funcţie de casa de pariuri cu care colaborezi, trebuie să te ocupi de amenajarea spaţiului şi de achiziţionarea de calculatoare şi televizoare. În plus, va trebui să plăteşti salariile angajaţilor şi utilităţile.

Casa de pariuri vine cu imaginea şi numele, dar şi cu partea de software. Asta înseamnă că în casa ta de pariuri va exista aceeaşi ofertă şi aceleaşi servicii ca în celelalte sucursale ale francizei. În acest moment, nu există informaţii cu privire la francizele Superbet, Casa Pariurilor sau Stanleybet, trei dintre cele mai mari case de pariuri din România. În cazul Fortuna însă, la secţiunea Contact, de pe site, există şi categoria Partener Fortuna, aşa că merită să încerci.

Ce case de pariuri oferă francize în 2022

Get’s Bet

În prezent, în România există în jur de 850 de agenţii Get’s Bet, iar grupul încearcă să se extindă în continuare. Există mai mult tipuri de francize Get’s Bet, aşa că pentru mai multe detalii, poţi contacta această casă de pariuri la adresa de mail parteneri@getsbet.ro.

Excelbet

Pentru Excelbet, există două tipuri de franciză şi anume:

  • 60% beneficiar – 40% Excelbet (se împarte profitul, dar totodată se împart și pierderile);
  • 40% beneficiar – 60% Excelbet (în acest caz profitul se împarte procentual, în funcție de raportul câștiguri versus încasări).

Pentru mai multe detalii, contactează casa de pariuri pe adresa de mail contracte@excelbet.ro.

Baumbet

Şi Baumbet oferă posibilitatea de colaborare. Poţi lua direct legătura cu agenţia la numărul de telefon +40 269 865 893 sau la adresa de mail baum@baumbet.ro.

Total Bet

Dacă eşti interesat de o franciză Total Bet, contactează operatorul de pariuri la unul dintre numerele de telefon 0348.456.777 / 0348.456.000.

ArminBet

Una dintre condiţiile de colaborare cu ArminBet este deţinerea sau închirierea unui spaţiu mai mare de 30 mp. Dar pentru mai multe detalii, puteţi afla prin email la adresa headoffice@arminbet.ro, dar și telefonic la numărul 0356.444.999.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.