Platforma Betano tratează evenimentele de anvergură cu maximă seriozitate. Astfel, atât noii clienți, cât și cei existenți se vor bucura de un full bet indiferent de rezultatul pariului pe care îl vor face la Real Madrid – Liverpool!

Pentru a participa la această promoție apasă AICI și apoi vizitează sectiunea „Misiuni” din contul tău!  Dacă ai deja cont deschis la Betano, mergi direct la secțiunea respectivă.    

 1. Plasează 1 pariu simplu pentru finala Champions League dintre Real Madrid și Liverpool (26/05, 21:45).
 2. Alege piețe din prima repriză și cu o cotă de minimum 1.60.
 3. Folosește o miză de minimum 20 lei.

și primești înapoi 50% din miza plasată de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei, indiferent de rezultatul pariului tău, care poate fi utilizat doar în repriza a doua a meciului!

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Te rugăm să ții cont că:

 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Oferta este valabilă DOAR pentru meciul din Liga Campionilor Real Madrid – Liverpool (26/05, 21:45) și DOAR pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 26/05/2018, ora 22:20.
 • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiuine (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.
 • Vei putea folosi Full Bet-ul doar în repriza a doua a meciului Real Madrid – Liverpool (26/05, 21:45).
 • Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, toate pariurile pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor fi luate în considerare pentru completarea Misiunii. Exemplu: Un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nedecise sunt stabilite ca nule.
 • Pentru ca Misiunea să fie considerată a fi completă și pentru ca premiul ei să fie primit, toate condițiile Misiunii trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat. Un pariu este considerat a fi parte din Misiune doar atunci când este plasat, dar va fi validat doar atunci când este stabilit. Premiul va fi creditat atunci când toate pariurile Misiunii sunt stabilite în intervalul de timp specificat. Ora oficială la care un pariu participă în Misiune este doar cea înregistrată în bazele de date ale GML.
 • Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).