Ce salarii au, de fapt, angajatele din cazinourile MaxBet

Vrei să începi o carieră în industria jocurilor de noroc? Iată tot ce trebuie să ştii despre un job la MaxBet: salariu, beneficii şi condiţii de lucru. Reţeaua de cazinouri este în plină expansiune, iar compania este mereu în căutarea de noi angajaţi.

Ce salarii sunt în reţeaua de cazinouri MaxBet

MaxBet este printre primele companii din România, în ceea ce priveşte industria jocurilor de noroc, având o cotă de piaţă de 7,5%. Reţeaua de cazinouri numără 117 săli de joc, cu peste 5.000 de posturi de pariat, având o experienţă de 12 ani pe piaţa locală. Primul cazino MaxBet a fost deschis în luna martie 2003, în Bucureşti, iar de atunci compania s-a extins tot mai mult în ţara noastră.

Maxbet

Conform site-ului undelucram.ro, MaxBet oferă angajaţilor săi printre cele mai mici salarii de pe piaţă. Compania are un rating de 3,73 din 5, iar 70% dintre foştii angajaţi le-ar recomanda cunoscuţilor să accepte un post la MaxBet. Salariul de bază pentru un supraveghetor sală jocuri porneşte de la 1.700 de lei pe lună, la care se adaugă şi potenţiale bonusuri, în valoare de 300-500 de lei. Cei 300 de lei în tichete de masă nu sunt nici ei de neglijat. În plus, bacşişul este o parte importantă a remuneraţiei, pentru că poate ajunge la 1.000 de lei lunar. Astfel, în fiecare lună, un supraveghetor poate ajunge să câştige 3.300-3.500 de lei.

La MaxBet, un specialist IT are un salariu de aproximativ 5.000 de lei, un manager câştigă în jur de 4.000 de lei, iar customer support agent este remunerat cu aproximativ 2.700 de lei.

Ce beneficii şi ce program au angajaţii MaxBet

Tot pe site-ul undelucram.ro, foştii angajaţii MaxBet au dezăluit că beneficiile includ prime de sărbători, tichete de masă, concediu de maternitate şi de paternitate, traininguri sau formări profesionale, dar şi evenimente de sărbători plătite de companie. În plus, angajaţii se bucură şi de un program flexibil.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.