Toți pariorii caută oferte cât mai avantajoase în această perioadă, iar redacția bilete-pariuri.ro a găsit pentru voi cel mai bun pachet de bun venit pentru Cupa Mondială. Platforma betano.com ne pune la dispoziție peste 200.000 de tipuri de pariuri înainte de startul celui mai important eveniment al anului în sport. Totodată, noii clienți sunt așteptați cu singurul bonus de pe piață oferit automat în momentul primei depuneri.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Cel mai bun pachet de bun venit pentru Cupa Mondială

Până să începeți să pariați pe meciuri, vă puteți delecta cu mii de pariuri speciale, nemaiîntâlnite până acum! Puteți juca pe orice vă trece prin minte. Iată mai jos și câteva exemple elocvente. Cumulat, în acest moment, Betano vă oferă peste 200.000 de pariuri distincte pentru Cupa Mondială 2018!

  • Se vor marca 167 de goluri pe durata turneului @ 23.00 – PARIAȚI ACUM
  • Vor fi cel puțin 5 autogoluri @ 5.00 – PARIAȚI ACUM
  • 1-1 va fi cel mai des întâlnit scor în turneu @ 6.00 – PARIAȚI ACUM
  • Vor fi în total cel puțin 646 de cornere @ 1.95 – PARIAȚI ACUM
  • Va fi bătut recordul de goluri într-un meci (12) @ 75.00 – PARIAȚI ACUM

Cum activați acest bonus la pariuri de 500 lei

Cel mai bun pachet de bun venit pentru Cupa Mondială 2018 nu putea să nu fie însoțit de un bonus. Iar procedura de acordare a acestuia este extrem de simplă.

  • Deschideți-vă un cont prin acest link

  • Depuneți între 25 lei și 500 lei

  • Betano vă oferă automat încă pe atât!

De exemplu, la o depunere de 200 de lei, în cont veți avea 400 de lei. La o depunere de 500 de lei, în cont veți avea 1.000 de lei! Apoi, ca să puteți retrage banii, trebuie să rulați întreaga sumă de cinci ori pe cote de minimum 1.65.

Ofertă EXCLUSIVĂ | Pariu gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială

Ponturi pariuri pentru Cupa Mondială

Cupa Mondială este o șansă uriașa pentru fiecare dintre noi să dea lovitura la pariuri. Din acest motiv, te invităm să afli care sunt cele mai potrivite ponturi pariuri (AICI) pentru evenimentul din Rusia.

Articolul este unul complet și ai toate informațiile citale în el. De la pariuri speciale care merită încercate, până la ce stil de joc are Adam Nawalka, selecționerul Poloniei. De asemenea, poți urmări în timp real fluctuațiile de cote ale pariurilor speciale pe Cupa Mondială. Spre exemplu, Griezmann avea o cotă de 10 să ia titlul de golgheter al Campionatului Mondial. În ultima săptămână această cotă la pariuri a crescut la 11,00.

Doar aici Brazilia și Germania au cota 20.00 să câștige Cupa Mondială! Ofertă limitată!

Fiecare din promoțiile la pariuri prezentate mai sus sunt exclusive pe perioada Campionatului Mondial. Din acest motiv, perioada aceasta este cea mai bună pentru a-ți face un cont la Unibet, Fortuna sau Betano. Întrucât aceste case de pariuri vin cu promoții excelente pe Cupa Mondială. Baftă și mult succes cu biletele tale!