România are un meci fantastic în Franța, pentru accederea în finala Fed Cup. Fiind o partidă atât de importantă, am ales 5 ponturi pariuri pentru întregul weekend în care Halep și compania se vor lupta pentru un loc în ultimul act.

România a mai ajuns o singură dată în semifinalele Fed Cup, în 1973, atunci când a fost stopată de naționala Africii de Sud. De data aceasta, fetele noastre au șanse uriașe să treacă mai departe. Lucru acestea a fost observat și de bookmakerii, care îi oferă României o cotă de 1,55 pentru accederea în finala Fed Cup. De altfel, asta este și primul pont pe care ți-l recomand.

Pont de cotă 1,70 la meciul de dublu

Pe lângă evidentul patriotism, am ales această cotă drept principală pentru că jucătoarele din echipa Franței au un an destul de greu, mai toate fiind în picaj în clasamentele WTA. În schimb, ale noastre sunt într-o formă excelentă. Fetele de la dublu, Irina Begu și Monica Niculescu, au devenit atât de omogene, încât în sferturile de finală, cele disputate împotriva Cehiei, au trecut de echipa numărul 1 a lumii la dublu: Krejcikova/Siniakova.

De această dată, cuplul nostru de dublu va evolua împotriva echipei formate din Caroline Garcia și Kristina Mladenovic. Este un meci unde România are prima șansă, iar casele de pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru succesul României. Aceasta este a doua cotă pe care ți-o recomand. Acum urmează restul de 5 cote.

Încă 5 Ponturi Pariuri pentru semifinala de Fed Cup:

  • 1,68 este cota pentru un succes 2-0 al Simonei Halep contra Kristinei Mladenovic. (Sâmbătă)
  • 1,47 este cota pentru un succes al lui Carolina Garcia împotriva Mihaelei Buzărnescu. (Sâmbătă)
  • 1,30 este cota pentru un succes al Simonei Halep în al doilea ei meci în această semifinală, cel contra Carolinei Garcia. (Duminică)
  • 2,00 este cota pentru ”over 2,5 seturi” la meciul Mladenovic – Buzărnescu. (Duminică)
  • 1,70 este cota pentru scor corect 2-0 la meciul Simona Halep – Carolina Garcia. (Duminică)