Cele mai frumoase 5 piscine din București: prețuri, informații, FOTO

Dacă nu ai timp să ajungi la mare, în Bucureşti există o mulţime de piscine şi de parcuri acvatice unde poţi petrece o zi de relaxare. Am selectat pentru voi cinci dintre cele mai frumoase piscine din capitală.

Cele mai frumoase piscine şi parcuri acvatice din Bucureşti

Therme

Therme este cel mai mare şi modern parc acvatic din Bucureşti. Situat pe DN1, Therme dispune de mai multe piscine interioare şi exterioare, de tobogane cu apă, de zonă de spa, de multe restaurante şi multe altele.

La Therme, preţurile variază în funcţie de durata petrecută în parc şi de zonele frecventate. În zona Galaxy, adulţii vor plăti 56 de lei pentru trei ore, de luni până joi şi 66 de lei în week-end. Preţul unui bilet pentru toată ziua costă 91 de lei de luni până joi şi 101 de lei în zilele de weekend.

La zona The Palm, intrarea pentru trei ore costă 69 de lei în timpul săptămânii şi 84 de lei în weekend, iar un bilet pentru toată ziua costă 114 lei, respectiv 129 de lei. La Elysium, intrarea costă 90 de lei pentru trei ore de luni până joi şi 110 de lei în weekend. Un bilet pentru toată ziua costă 135 de lei.

Piscina AQUA by Pescariu Spa

AQUA by Pescariu Spa dispune de o piscină exterioară de 974 mp, cu o adâncime maximă de 150 cm, cu bar accesibil atât din interiorul piscinei, cât și din exterior, dar şi de jacuzzi. Aici există şi o piscină specială pentru copii. De luni până vineri, biletul de intrare pentru adulți este 110 lei și 60 de lei pentru copii. În weekend, prețul unui bilet pentru adult este de 180 de lei, iar pentru copil 100 de lei. Copiii cu înălțimea până în 95 de cm au intrarea gratuită.

Divertilant Water Park

Divertiland este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din ţară. La Divertiland, cei mici şi cei mari se vor bucura de numeroasele piscine şi tobogane, dar şi de restaurante şi terase. Complexul funcţionează în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 22:00. În cursul săptămânii, tarifele sunt de 40 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, 50 de lei pentru cei cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani şi 65 de lei pentru adulţi. În weekend, copiii între 4 şi 11 ani vor plăti 55 de lei, cei între 12 şi 17 ani vor plăti 65 de lei, iar pentru adulţi, tariful este de 85 de lei. Copiii cu vârste sub 3 ani beneficiază de intrare gratuită, indiferent de zi. După ora 16:00, tariful scaade cu 10 lei pentru fiecare categorie în parte.

Magic Place Aqua Park

Acest paarc acvatic se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare, iar vizitatorii dispun de piscine pentru toate vârstele, de tobogane, dar şi de restaurante şi baruri.  În cursul săptămânii, elevii, studenţii şi persoanele cu dizabilităţi vor plăti 35 de lei, iar adulţii 40 de lei. În weekend, tarifele sunt 45 de lei, respectiv 60 de lei.

Daimon Pool

Clubul Daimon Pool dispune de două piscine exterioare, una dintre ele fiind destinată exclusiv adulţilor. La piscina Gala intrarea costă 70 de lei de luni până vineri şi 100 de lei în weekend. La Blue Laguna, preţul unui bilet pentru copii costă 40 de lei în timpul săptmânii şi 60 de lei în weekend, iar biletul pentru adulţi costă 60 de lei în timpul săptămânii şi 80 de lei în weekend.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.