Cele mai pariate 5 pronosticuri la AC Milan – Olympiakos. Ziua de joi 04.10.2018 este rezervată partidelor din UEFA Europa League, o competiție în care ies mereu meciuri spectaculoase.

La această partidă, vă propunem 5 pronosticuri care mai de care mai interesante, pronosticuri bazate în special pe goluri, înscrise sau nu. Și haideți să vă spunem de ce.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

AC Milan – Olympiakos. Informații vitale pentru pariori

În prima rundă a grupei F a Europa League, AC Milan a învins la limită, scor 1-0. echipa luxemburgheză Dudelange. Vorbim despre formația care i-a interzis campioanei României CFR Cluj visul de a evolua în grupele competiției, eliminând-o în play-off, în mod surprinzător.

De cealaltă parte, Olympiakos a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, în compania echipei spaniole Real Betis. Prin urmare, ne așteptăm la un meci strâns joi seară, cu goluri puține.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 pronosticuri pariuri pentru AC Milan – Olympiakos

Așadar, am ales 5 pronosticuri pariuri pentru partida dintre AC Milan și Olympiakos, pronosticuri bazate pe informațiile pe care vi le-am oferit în rândurile de mai sus. Așadar, avem așa: victorie AC Milan, sub 3,5 goluri, gol înscris de Gonzalo Higuain, nu înscriu ambele, gol marcat de Patrick Cutrone, cotele fiind foarte avantajoase. Alegerea rămâne, însă, să o faceți voi.

Cele 5 pronosticuri pentru AC Milan – Olympiakos
1,44 este cota pentru victorie AC Milan
1,30 este cota pentru Sub 3,5
3,80 este cota pentru gol Higuain
1,68 este cota pentru „nu înscriu ambele”
5.00 este cota pentru gol Cutrone
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.