CFR Cluj – Dudelange 30.08.2018. Campioana Ligii 1 încearcă să întoarcă soarta calificării în favoarea sa, pe propriul teren, după o înfrângere surprinzătoare în meciul tur din Luxemburg.

Campioana Luxemburugului a oferit cea mai mare surpriză a primei manșe a play-off-ului Europa League, învingând cu scorul de 2-0 CFR Cluj. Turpel, în minutul 67, și Sinani, în minutul 80, au înscris golurile celor de la Dudelange.


PARIU GRATUIT EFORTUNA
CFR Cluj – Dudelange Peste 2,5 @ 1.80

PARIEZI 100 LEI >>> CÂȘTIGI 180 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT AICI

Dacă pierdem pronosticul, primești toți banii înapoi și îi poți retrage oricând dorești tu!


CFR Cluj – Dudelange, predictii în Europa League

În turul al treilea preliminar al Europa League, Dudelange a produs una dintre cele mai mari surprize, dacă nu cea mai mare. Campioana Luxemburgului a eliminat campioana Poloniei, Legia Varșovia, pe care a învins-o surprinzător în prima manșă, scor 2-1, pentru ca meciul retur să se încheie 2-2, după ce Dudelange a condus cu 2-0.

  • Știm că seara de Europa League este una specială pentru tine. Din acest motiv ți-am analizat toate meciurile și am găsit 15 pronosticuri excelente!

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Goluri multe s-au înscris și în dubla dintre CFR Cluj și campioana Armeniei, Alashkert, din turul al treilea preliminar al Europa League, însă toate au fost înscrise de campioana României. A fost 6-0 la general pentru echipa pregătită de Toni Conceicao, care s-a impus în deplasare cu 2-0 și 4-0 la Cluj-Napoca.

CFR Cluj – Dudelange 30.08.2018. Ponturi pariuri gratuite

Cu toate că echipa clujeană este favorită certă, Dudelange ne-a dovedit în mai multe rânduri că este capabilă de surprize, așa că vă sfătuim să mergeți la sigur și să pariați pe goluri. Se anunță o partidă retur deschisă și vă recomandăm să pariați pe „peste 2,5”.

Echipa care merge mai departe va evolua în faza grupelor UEFA Europa League, a cărei tragere la sorți va avea loc pe 31 august, în timp ce formația eliminată va părăsi cupele europene. De punctat faptul că nicio echipă din Luxemburg nu a ajuns până acum în faza grupelor Europa League.