Cine este, de fapt, patronul caselor de pariuri Superbet și ce avere are

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România. Compania care a fost fondată în 2006 are acum peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi peste trei mii de angajaţi. Iată care este istoria Superbet şi a fondatorului său.

Cine este fondatorul Superbet şi ce cifră de afaceri are compania

Când criza financiară punea pe butuci extrem de multe afaceri, în 2008 lua fiinţă compania Superbet. Cel care a înfiinţat grupul şi l-a ridicat cel mai înalt nivel este Sacha Dragic, omul care o conduce şi acum. Omul de afaceri s-a născut la Paris, în 1966.  La vârsta de 18 ani a optat pentru cetăţenia yugoslavă, deşi toată familia optase pentru cetăţenia franceză. În anul 2006, Sacha Dragic a intrat in industria pariurilor sportive, printr-o asociere cu Mozzart Bet, la acel moment cea mai puternică firmă din domeniul pariurilor din Serbia, construind de la zero filialele grupului Mozzart în Romania, Macedonia si Kosovo. Doi ani mai târziu, Dragic, împreună cu soţia sa, au înfiinţat Superbet.

Sacha Dragic

Prima agenţie stradală a fost deschisă în Oradea, în ianuarie 2009. Până la finalul acelei luni au fost inaugurate alte 5 agenții. La sfârșitul primului an de activitate, Superbet opera deja 51 de agenții în 27 de orașe din 19 județe. Acum, Superbet este una dintre cele mai valoroase companii din România, dar şi cea mai mare casă de pariuri din ţara noastră.

Acum, Superbet deţine peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi are peste trei mii de angajaţi. În plus, afacerile Superbet s-au extins şi în afara graniţelor ţării, în ţări precum Anglia, Polonia, Serbia şi Slovacia.

Nu se ştie exact care este averea patronului Superbet, Sacha Dragic, dar putem deduce că este uriaşă. Doar în 2020, grupul Superbet a avut o cifră de afaceri totală de aproape 300 de milioane de euro pe mai multe pieţe

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.