Cine transmite la TV finala Conference League AS Roma – Feyenoord și cum o poți vedea Live Video

Prima finală UEFA Conference League din istorie se va juca pe 25 mai, la Tirana. În ultimul act al competiţiei se vor înfrunta AS Roma şi Feyenoord.

Finala UEFA Conference League. AS Roma – Feyenoord

Conference League, a treia competiţie intercluburi ca valoare din Europa, îşi va desfăşura pe 25 mai prima finală din istoria ei. Ultimul act, dintre AS Roma şi Feyenoord, va fi condus de la centru de Istvan Kovacs. România are un reprezentant şi în tabăra olandezilor. Portarul Valentin Cojocaru, transferat în iarnă, face parte din lotul lui Feyenoord.

Deşi multe echipe bune, precum Leicester sau Marseille, au ajuns în Conference League din Europa League, în finala de la Tirana s-au calificat două echipe care au jucat chiar şi preliminarii în Conference League. Atât Roma, cât şi Feyenoord au triumfat în grupe. Roma a fost în faţa lui Bodo Glimt, Zorya Lugansk şi CSKA Sofia, în timp ce olandezii au câştigat grupa din care au mai făcut parte Slavia Praga, Union Berlin şi Maccabi Haifa.

În optimile de finală, Roma a trecut de o altă echipă olandeză, Vittese, în sferturi a eliminat-o pe Bodo Glimt, iar în semifinale echipa lui Mourinho a fost mai bună decât Leicester. Feyenoord a avut un traseu cel puţin la fel de complicat. În optimi a eliminat-o pe Partizan Belgrad, în sferturile de finală pe Slavia Praga, iar în semifinale pe Marseille.

Cine transmite la TV finala Conference League AS Roma – Feyenoord

AS Roma – Feyenoord, finala Conference League din acest sezon, va fi transmisă de un singur post TV. Meciul va fi în direct de la ora 22:00, PRO Arena. Există şi varianta de a urmări în livestream finala de la Tirana, în cazul în care nu aveţi acces la un televizor la acea oră sau sunteţi pe drum. AS Roma – Feyenoord va fi transmis şi pe voyo, unde un abonament costă 4 euro pe lună.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.