Blog Post

Cine transmite la TV finala Cupei României FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe
Ponturi pariuri azi

Cine transmite la TV finala Cupei României FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe 

Sepsi – FCSB, finala Cupei României, se dispută azi, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Învingătoarea din această seară va stabili o premieră: ori Sepsi va câştiga prima competiţie din istoria de 9 ani a clubului, ori Toni Petrea va cuceri întâiul său trofeu chiar la debutul ca antrenor principal.

Bucureștenii sunt considerați favoriți de către casele de pariuri, însă nimeni nu știe cum va arăta echipa cu noua conducere tehnică pe bancă.  FCSB are o cotă de 1,97 (în creștere), la X este 3,40 (în scădere) și victoria lui Sepsi este răsplălită cu 3,95 (în scădere).

Statistica nu pare a favoriza niciuna dintre combatantele din finală. Sepsi are 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri în cele 10 partide de la reluare, însă cele 4 victorii au fost obținute contra unor adversari cu mari probleme. Trupa lui Leo Grozavu a bătut de două ori Iașul în Cupă, însă a pierdut în fața aceleiași echipe în campionat, și s-a mai impus contra ultimelor două clasate, Dinamo și Chindia.

Cine transmite la TV meciul FCSB – Sepsi din finala Cupei României

Arbitrul partidei e Sebastian Colțescu, iar statistica ne indică faptul că acesta nu a acordat în niciun meci din actualul sezon al Ligii 1 mai puțin de 4 cartonașe. Mediile lui Colțescu sunt de 6 ”galbene” și 0.73 ”roșii” pe etapă. Pe Sepsi a arbitrat-o pe 4 ori în acest sezon, arătându-i 13 cartonașe galbene și 3 cartonașe roșii, iar pe FCSB o singură dată, ocazie cu care i-a acordat 2 cartonașe galbene.