Cine transmite la TV finala Europa League Frankfurt – Rangers și cum o poți vedea Live Video

Finala UEFA Europa League din acest an se joacă miercuri, pe 18 mai, pe stadionul Ramón Sánchez-Pizjuán, din Sevilla. Partida care va începe la ora 22:00 le va pune faţă în faţă pe Eintracht Frankfurt şi Rangers.

Finala UEFA Europa League. Frankfurt – Rangers

Foarte puţină lume se aştepta la o asmenea finală de Europa League, mai ales că în competiţie au fost Barcelona, Leipzig, Sevilla, Napoli sau West Ham. Frankfurt şi Rangers au dat însă toate predicţiile peste cap. Echipa germană a trecut de grupa din care au mai făcut parte Olympiacos, Fenerbahce şi Antwerp. Apoi, le-a eliminat pe Betis în optimi, pe Barcelona în sferturile de finală şi pe West Ham în semifinale.

De cealaltă parte, Rangers a încheiat pe locul al doilea grupa din care au mai făcut parte Lyon, Sparta Praga şi Brondby. În play-off, echipa lui Ianis Hagi a eliminat-o pe Borussia Dortmund, în optimi a trecut de Steaua Roşie Belgrad şi  în sferturile de finală de Braga. Pentru a ajunge în finală. scoţienii au trecut şi de Leipzig, în semifinale.

Cele două echipe mai au câte o finală la activ în această competiţie. Frankfurt a cucerit trofeul în 1980, după ce a învins-o pe Gladbach, cu 4-3 în dublă manşă. Scoţienii au fost învinşi în singura lor finală, disputată în 2008. Zenit Sankt Petersburg s-a impus atunci cu 2-0.

Rangers

Cine transmite la TV finala Europa League, Frankfurt – Rangers

Finala UEFA Europa League din acest sezon va fi transmisă în acest an de un singur post TV. Meciul dintre Eintracht Frankfurt şi Rangers va putea fi urmărit miercuri, pe 18 mai, de la ora 22:00, în direct pe PRO Arena. Cine nu va avea acces la un televizor în timpul finalei, va putea să urmărească duelul şi pe telefon sau pe tabletă, în Live Streaming. Finala se va vedea live şi pe aplicaţia Voyo. Abonamentul lunar este de 4 euro.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.