Biletul de cota 100 de duminică are în compoziție 8 meciuri. Bodo Glimt – Ranheim este unul din ele. Am ales acest meci să-l dezvoltăm întrucât ne oferă una din cele mai ”safe” cote de astăzi!

Bilete cota 100 Bodo Glimt – Ranheim

Duminică de la ora 19:00 se întâlnesc două echipe care au promovat în acest sezon în prima ligă a Norvegiei. Ranheim se descurcă excelen în primul eșalon, fiind pe locul trei după primele 11 etape.

De partea cealaltă, Bodo Glimt ar putea face cale întoarsă spre liga secundă, având un debut modest de sezon. Mai exact, echipa antrenată de Kjetil Knutsen este pe locul 14 al clasamentului, cel care duce la baraj. În 11 etape a reușit doar două victorii.

În momentul de față, Bodo Glimt are două înfrângeri consecutive la activ: 0-1 cu Start și 0-1 cu Tromso. În schimb, adversara sa, Ranheim vine după patru victorii la rând: 3-1 cu Molde, 3-1 cu Kristansund, 3-1 cu Odd și 4-2 cu Levenger.

Ranheim are evoluții excelente atunci când se deplasează pe terenul lui Bodo Glimt – două victorii în precedentele 3 astfel de meciuri directe. Dacă punem la socoteală faptul că Bodo Glimt a pierdut 60 % din meciurile disputate acasă în acest sezon, cota pentru X2 (1,83) este excelentă!

Fredrik Andre Bjorkan este indisponibil pentru formația gazdă. Ranheim n-are nicio problemă înainte de această confruntare.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal