Cota 2 din 14 iunie 2018. Pentru joi ți-am selectat o cotă extrem de interesantă de la meciul dintre Halmstad și Helsingborg. Mizăm pe un meci cu cel puțin trei goluri, la o cotă de 2.00.Suedia trăiește fotbalul din plin chiar și în această perioadă dedicată Cupei Mondiale. Chiar dacă prima ligă a luat pauză, în eșaloanele inferioare continuă să se joace. Ziua de joi programează un meci extrem de interesant din eșalonul secund, o partidă care le pune față în față pe două dintre candidatele la promovare, Halmstad și Helsingborg. Cele două echipe au avut un start lansat în campionat și, după 11 runde, se află pe locurile 3 și 5. Asta în condițiile în care echipele clasate deasupra lor au jucat deja în această etapă. Meciul are deci o miză enormă, de unde și așteptările noastre de a vedea o partidă spectaculoasă.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Halmstad – Helsingborg Peste 2,5 @ 2.00


Cota 2 din 14 iunie 2018. Halmstad – Helsingborg

Deși joacă în deplasare, Helsingborg este considerată favorită. Este pe locul 3 în campionat, la trei puncte în spatele liderului Falkenberg, dar și cu un meci mai puțin disputat. Șapte victorii, trei remize și o înfrângere a fost palmaresul echipei în startul acestui sezon. Echipa lui Per-Ola Ljung a pierdut în etapa a treia, dar de atunci rezultatele au fost extrem de bune. În ultimele cinci meciuri, palmaresul estede patru victorii și o remiză: 2-0 cu Orgryte, 1-0 cu Norrby, 1-0 cu Jonkopings, 1-1 cu Gefle și 4-1 cu Degerfors. În deplasare, lucrurile nu au stat însă foarte bine. Două victorii și trei remize a fost palmaresul în acest sezon, pe teren străin.

Cota 2 din 14 iunie 2018. Halmstad – Helsingborg

Adversara de joi, Halmstad, ocupă poziția a cincea, la trei puncte în spatele celor de la Helsingborg. Echipa a pierdut două meciuri în primele trei etape, dar de atunci a fost pe o pantă ascendentă. În ultimele șapte etape, trupa antrenată de Igor Krulj a obținut cinci victorii. Totuși, trebuie remarcat că Halmstad nu a știu să profite de avantajul terenului propriu până acum. Două victorii, două remize și o înfrângere a fost palmaresul din actuala stagiune.