Cota 2 din 13 iunie 2018. Pentru astăzi am descoperit o cotă extrem de interesantă la meciul Numancia – Valladolid, prima manșă a finalei playoff-ului de promovare în La Liga. Meciul începe la ora 21.30.Locul 6 la finalul sezonului regulat, Numancia pornea cu cele mai mici șanse în playoff-ul pentru promovare. Echipa a avut patru meciuri fără victorie în ultimele cinci runde și părea victimă sigură. Nu a fost așa însă. În semifinale, trupa pregătită de Arrasate a reușita marea surpriză în fața lui Real Zaragoza. După 1-1 în meciul tur, Numancia s-a impus cu 2-1 în deplasare. Senegalezul Pape Diamanka a marcat în prelungiri și a consfințit calificarea în finală.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Numancia – Valladolid GG @ 2.00

 


Cota 2 din 13 iunie 2018. Numancia – Valladolid

În ultimul act, Numancia dă piept cu Real Valladolid, locul 5 la finalul sezonului regulat. Echipa lui Sergio Gonzalez Soriano este senzația finalului de sezon. A avut cinci victorii și un egal în ultimele șapte etape și a prins într-un mod spectaculos playoff-ul. Au urmat alte două reprezentații de clasă în semifinale. A învins-o pe Gijon în ambele partide, 3-1 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.

Cota 2 din 13 iunie 2018. Numancia – Valladolid

În actuala stagiune, Numancia și Valladolid și-au împărțit victoriile. În mod surprinzator, fiecare s-a impus în deplasare. Cu victoria de pe Los Pajaritos, scor 1-0, Valladolid a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără succes în fața Numanciei. Dincolo de toate statisticile, să nu uităm însă că astfel de meciuri sunt imprezivibile. Un loc în La Liga este o miză imensă. Așteptarea a fost lungă pentru ambele echipe. Numancia de 9 ani se chinuie să revină pe prima scenă a fotbalului spaniol, Valladolid așteaptă de patru ani.