Cota 2 din 15 iunie 2018. Din a doua zi a Cupei Mondiale am selectat o cotă extrem de atractivă de la meciul Maroc – Iran, care se va disputa la Sankt-Petersburg, cu începere de la ora 18:00. Pariul nostru se îndreaptă către un pariu de „under 2,5”, la o cotă de 2.20.Duelul de la Sankt-Petersburg le pune față în față pe outsiderele grupei B de la Cupa Mondială. Maroc și Iran par să nu aibă nicio șansă în fața Spaniei și a Portugaliei, dar dacă vor să spere la mai mult de la această ediție a turneului final, meciul de vineri are o importanță deosebită. Pentru ambele echipe, să iasă din această grupă ar fi o performanță istorică. Maroc a reușit o singură dată de-a lungul timpului să depășească faza grupelor, în timp ce Iran încă nu a reușit această performanță.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Maroc – Iran Sub 2,5 @ 2.20


Cota 2 din 14 iunie 2018. Maroc – Iran

Chiar dacă sunt considerate outsidere, cele două echipe trebuiesc luate în serios. Maroc este una dintre echipele cele mai în formă din lume. Vine după o serie de 18 meciuri fără înfrângere, timp în care a bifat 14 victorii și 4 remize. Pe parcurs și-a trecut în cont și trofeul Cupei Africii pe Națiuni, după ce a învins Nigeria cu 4-0 în marea finală. De la finalul competiției, africanii au mai disputat cinci meciuri amicale, în care au înregistrat patru victorii și o remiză: 2-1 cu Serbia, 2-0 cu Uzebkistan, 0-0 cu Ucraina, 2-1 cu Slovacia și 3-1 cu Estonia.

Cota 2 din 14 iunie 2018. Maroc – Iran

De cealaltă parte, Iran a fost una dintre surprizele preliminariilor asiatice. A reușit să termine pe primul loc în grupă, cu un palmares de șase victorii și patru remize. De la finalul calificărilor, echipa pregătită de Hector Raul Cuper a mai disputat 10 meciuri amicale, în care a înregistrat 7 victorii, o remiză și două înfrângeri. Trebuie să recunoaștem însă că adversarii nu au fost de prim calibru. Cele mai dificile meciuri, iranienii le-au pierdut, 0-1 cu Tunisia și 1-2 cu Turcia.