Cota 2 din 18 iunie 2018. Pentru marți am selectat o cotă extrem de atractivă de la partida Rusia – Egipt, din grupa A de la Cupa Mondială. Mizăm pe victoria gazdelor, la o cotă de 2.10.Faza grupelor de la Cupa Mondială intră în etapa a doua odată cu duelul dintre Rusia și Egipt, care se va disputa la Sankt Petersburg, cu începere de la ora 21:00. Pentru ambele echipe este un duel deosebit de important. Rușii își pot asigura calificara în optimile de finală, acolo unde nu au mai fost de pe vremea fostului bloc sovietic. De cealaltă parte, Egipt, învinsă în prima rundă, își joacă ultima șansă la ierea din grupe. Merită deci urmărit duelul, meci în care ar putea debuta la Cupa Mondială și Mohammed Salah, senzația sezonului recent încheiat.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Rusia – Egipt 1 @ 2.10


Cota 2 din 19 iunie 2018. Rusia – Egipt

Cum spuneam, Rusia își joacă acum șansa calificării în optimile de finală. În primul meci nu a avut emoții – a trecut de Arabia Saudită cu un entuziasmant 5-0. Cherishev, cu o dublă, Gazinsky, Dzyuba și Golovin au marcat pentru gazda mondialului. A fost primul succes al echipei lui Stanislav Cherchesov din ultimele opt luni. În cele șapte partide disputate în acest timp, rușii au înregistrat trei remize și patru înfrângeri. E adevărat că au fost meciuri extrem de grele pentru Rusia, care nu a mai jucat niciun meci oficial de la Campionatul European. Facem o scurtă recapitulare: 1-1 cu Iran, 0-1 cu Argentina, 3-3 cu Spania, 0-3 cu Brazilia, 1-3 cu Franța, 0-1 cu Austria și 1-1 cu Turcia.

Cota 2 din 19 iunie 2018. Rusia – Egipt

De cealaltă parte, Egipt a avut un start trist de Cupă Mondială. A fost învinsă de Uruguay, scor 1-0, prin reușita târzie a lui Gimenez, din minutul 89. Meciul de la Ekaterinburg a prelungit seria fără victorie a faraonilor la șapte meciuri. Practic, egipt este fără victorie din luna octombrie a anului trecut. Au fost trei remize și patru înfrângeri, dar cu adevărat îngrijorător este faptul că echipa a marcat doar trei goluri în tot acest timp. Seria cea mai recentă arată trei meciuri fără gol marcat: celui mai sus amintit cu Uruguay ii se adauga 0-0 cu Columbia si 0-3 cu Belgia.