Cota 2 din 20 iunie 2018. Pentru astăzi am selectat o combinație extrem de interesantă de la meciul dintre Portugalia și Maroc. Mizăm pe o victorie a lusitanilor și pe faptul că mașina de goluri Cristiano Ronaldo va marca din nou. Cota este de 2.35.Stadionul Luzhniki va fi martorul unui meci extrem de important pentru campioana europeană Portugalia. Evoluția din partida de debut, cu Spania, le dă speranțe lusitanilor la un parcurs lung la această ediție a Cupei Mondiale. Poate chiar la o finală. Evoluțiile lui Cristiano Ronaldo, modul cum își poartă coechipierii către victorii reprezintă un argument extrem de solid. Cu hattrickul marcat în poarta Spaniei, căpitanul portughez și-a dublat numărul golurilor marcate la Cupa Mondială. Ronaldo a ajuns la 84 de goluri pentru naționala lusitană, în 151 de meciuri.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Portugalia – Maroc Gol Ronaldo & Portugalia câștigă @ 2.35


Cota 2 din 20 iunie 2018. Portugalia – Maroc

Față de meciul cu Spania, unde a avut o posesie de numai 39%, Portugalia trebuie să schimbe acum tactica. Trebuie să conducă ea jocul și sunt așteptați să iasă în evidență jucătorii de la mijlocul terenului. Moutinho, Carvalho, Bernardo Silva și Bruno Fernandes vor fi cel mai probabil preferați de selecționerul Fernando Santos pentru linia de construcție, cu Ronaldo și Guedes în avanposturi.

Cota 2 din 20 iunie 2018. Portugalia – Maroc

Miercuri, portughezii nu vor avea o simplă formalitate. Maroc a arătat extrem de bine în meciul de debut, chiar dacă a fost învinsă de Iran. Echipa antrenată de Herve Renard a atacat în valuri, dar a trebuit să se recunoască învinsă de autogolul lui Bouhaddouz din minutul 5 de prelungiri. Meciul a pus capăt unei serii de 18 meciuri fără înfrângere pentru marocani, timp în care nord-africanii au înregistrat 14 victorii și 4 remize. Pentru meciul cu Portugalia, selecționerul Herve Renard nu va putea miza pe vedeta Nordin Amrabat, accidentat în meciul cu Iran. În plus, Nabil Dirar este și el incert.