Cota 2 din 22 iunie 2018. Pentru vineri am identificat o cotă extrem de atractivă de la meciul dintre Serbia și Elveția, care se va disputa la Kaliningrad, de la ora 21:00. Mizăm pe faptul că scorul va fi deschis în a doua jumătate a primei reprize, la o cotă de 2.00.

Naționala Elveției a fost marea surpriză din grupa E după prima etapă. A reușit să remizeze cu Brazilia, scor 1-1, și dispută acum finala pentru calificarea în optimile de finală. Cu un succes, elvețienii îi vor depăși pe sârbi în clasament, iar în ultima etapă joacă cu outsiderul Costa Rica. De altfel, naționala din Țara Cantoanelor este obișnuită cu fazele eliminatorii la turneele finale. A disputat două sferturi de finală în primele decenii ale competiției. Cel mai recent, la trei din ultimele patru turnee finale la care a participat, a trecut de fiecare dată de grupe, doar pentru a fi eliminată în optimile de finală.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Serbia – Elveția Gol după minutul 28:00 @ 2.00


Cota 2 din 22 iunie 2018. Serbia – Elveția

Meciul de vineri are o importanță deosebită și pentru Serbia, care își poate asigura acum calificarea în optimile de finală. În prima etapă, sârbii au dispus cu 1-0 de Costa Rica, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Iar cu o nouă victorie se vor califica în premieră în optimile de finală ale Campionatului European. La fiecare dintre precedentele trei participări la turneul final, Serbia a fost eliminată de fiecare dată încă din faza grupelor. Acum, șansele sunt extrem de mari, dar este necasar ca acest lucru să se întâmple înaintea meciului din ultima etapă, cu Brazilia.

Cota 2 din 22 iunie 2018. Serbia – Elveția

Elveția este una dintre echipele cele mai în formă din lume. De la finalul Campionatului European din Franța, echipa lui Petkovic a mai pierdut un singur meci, 0-2 cu Portugalia. În rest, au fost 15 victorii și 3 remize. Cel mai recent, Elveția le-a învins pe Grecia (1-0), pe Panama (6-0) și pe Japonia (2-0) și a remizat cu Spania (1-1). De cealaltă parte, Serbia a avut evoluții fluctuante în meciurile amicale care au precedat turneul final. Ex-iugoslavii au pierdut cu Maroc (1-2) și cu Chile (0-1), dar le-au învins la rândul lor pe Nigeria (2-0) și pe Bolivia (5-1).