Cota 2 din 25 iunie 2018. Pentru luni am identificat o cotă extrem de atractivă de la duelul dintre Arabia Saudită și Egipt, din grupa A de la Cupa Mondială. Mizăm pe faptul că vom vedea cel puțin trei goluri în meci, la o cotă de 2.00.

Utimele clasate în grupa A, Arabia Saudită și Egipt se vor înfrunta la Volgograd, de la ora 17:00, într-un meci doar pentru palmares. Cele două echipe nu au strâns niciun punct până acum la Cupa Mondială și sunt deja eliminate din cursa calificării. Acest ultim meci le oferă ocazia de a se revanșa în fața fanilor, tocmai de aceea ne așteptăm să vedem o partidă spectaculoasă, cu multe goluri. Spectaculoase au fost și precedentele dueluri dintre cele două echipe. Din cele șase meciuri disputate, în patru s-au marcat cel puțin trei goluri.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Arabia Saudită – Egipt Peste 2,5 goluri @ 2.00


Cota 2 din 25 iunie 2018. Arabia Saudită – Egipt

Arabia Saudită și-a respectat statutul de outsider la actuala ediție de Cupă Mondială. Nu doar că este ultima în grupă, dar nici nu a reușit să marcheze vreun gol până acum. A pierdut de o manieră umilitoare meciul de deschidere, cu Rusia, scor 0-5, apoi a fost învinsă și de Uruguay cu scorul de 1-0, într-un meci în care diferența putea la fel de bine să fie de 4-5 goluri. Acum, saudiții au șansa să marcheze primul lor gol, din moment ce vor avea în față o echipă a Egiptului care a arătat multe carențe în compartimentul defensiv. Ți-am pregătit un pont și pentru celălalt meci al grupei A: Uruguay – Rusia.

Cota 2 din 25 iunie 2018. Arabia Saudită – Egipt

Dacă de la Arabia Saudită ne așteptam să fie victimă în cele două meciuri disputate până acum, de la egipteni așteptările erau mari. Cu atât mai mult cu cât a reușit să îl recupereze în timp record pe Mohammed Salah. Egipt a avut însă și ghinion la actuala ediție. Meciul de debut, cu Uruguay, l-a pierdut într-un mod dramatic, cu un gol primit în minutul 89. A venit apoi meciul cu Rusia, în care faraonii au fost de nerecunoscut. Au fost învinși cu 3-1 și astfel speranțele calificării s-au năruit. În meciul cu Arabia Saudită, egiptenii caută prima victorie la un turneu final.