Cota 2 din 26 iunie 2018. Pentru ziua de marți am selectat confruntarea dintre Danemarca și Franța, derbiul grupei C, care se va disputa la Moscova, cu începere de la ora 17:00. Mizăm pe faptul că tabela va arăta un rezultat de egalitate la pauză, la o cotă de 1.91.

Franța și Danemarca sunt primele două în grupa C înaintea ultimei etape. Francezii sunt deja calificați în optimile de finală și au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a-și asigura prima poziție. Tot de un rezultat de egalitate are nevoie și Danemarca pentru a fi sigură de prezența în faza eliminatorie. Pariul nostru de astăzi se îndreaptă însă asupra unui rezultat de egalitate la pauză. Mizăm pe faptul că trei din cele patru meciuri care le-au implicat pe cele două echipe, până acum, s-au terminat astfel. Singurul meci care a făcut excepție a fost cel dintre Franța și Peru.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 

Danemarca – Franța X pauză @ 2.00


Cota 2 din 26 iunie 2018. Danemarca – Franța

Să revenim însă pentru un moment asupra calculelor calificării. Danezii așteaptă de 12 ani o nouă ieșire din grupă la Cupa Mondială, iar la ediția din acest an așteptarea pare să fi luat sfârșit. Pericolul este însă unul real din partea Australiei. Dacă echipa lui Age Hareide nu va reuși să învingă Franța, atunci trebuie măcar să se asigure că marchează cât mai multe goluri. Pentru că, în cazul în care Australia învinge Peru, la egalitate de puncte, diferențierea se va face la golaveraj. Iar Australia este avantajată din acest punct de vedere de golul marcat împotriva Franței.

Cota 2 din 26 iunie 2018. Danemarca – Franța

Danemarca și Franța s-au întâlnit până acum de 13 ori, iar balanța este înclinată în favoarea fotbaliștilor din Hexagon. Franța s-a impus de opt ori, inclusiv în ultimele trei confruntări directe. Ultima din cele patru victorii daneze datează de la Cupa Mondială din 2002, atunci când a fost programat și ultimul meci oficial între cele două echipe. Nordicii s-au impus atunci cu 2-0. Singura remiză înregistrată între cele două echipe s-a înregistrat în urmă cu 42 de ani, într-un meci amical încheiat 1-1.