Un meci din Serie B ne-a atras în mod deosebit atenția și am decis să-l analizăm în detaliu. Am scos o cotă de 4,35 din el, suficient cât să fie caractezizată drept bombă!

AICI AI 56 de ponturi și 112 echipe probabile pentru weekend! Atacă-le cu 500 RON bonus! 

Avellino vine după două înfrângeri consecutive care au adus-o înapoi în pericol serios de a retrograda. Cu toate acestea, adversarii din ultimele două partide au fost Frosinone și Palermo, printre cele mai bune echipe din Serie B. Avellino se poate întoarce cu cel puțin un punct de la Carpi, mai ales că echipa antrenată de Antonio Calabro a scăpat de orice emoție pe acest final de sezon și nu are de ce să mai forțeze.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Carpi este echipa cu cel mai slab atac din Serie B, doar 31 de goluri marcate în 37 de etape. Mai mult de atât, de la începutul sezonului și până în prezent 24 de meciuri disputate de Carpi au avut o medie mai mică de 3 goluri. Având în vedere că sunt două echipe care se baricadează în defensivă, ne este foarte greu să credem că vom vedea prea multe goluri la Carpi – Avellino. N-ar fi nimeni surprins dacă s-ar încheia 0-0.

Cotă BOMBĂ: Carpi – Avellino X/X @ 4,35