După ce săptămâna trecută am avut un procentaj pozitiv de cote bombă câștigate, vrem să continuăm parcursul bun și săptămâna aceasta. Sperăm noi, ca luni să fie o nouă zi ”verde” pentru noi, dar și pentru voi, cei care ne urmăresc.

Încasează BONUSUL de la Admiral pentru pariuri sportive și casino în valoare de 1.000 RON!

De data aceasta alegem un meci din Argentina: Newells Old Boys – Talleres Cordoba, programat la ora 01:00, marți. Fosta echipă a lui Diego Maradona nu are deloc un sezon bun, fiind pe locul 23 al clasamentului. În schimb Tallers Cordoba, echipă care a terminat sezonul precedent pe locul 15, la 6 poziții în spatele lui Newells Old Boys, se află în acest moment pe locul al patrulea. Ce-i drept, după o perioadă de 3 luni în care n-a pierdut niciun meci, a venit momentul ca formația antrenată de Frank Darío Kudelka să ruleze cu frâna trasă. Mai exact, a pierdut ultimele două partide: 2-0 cu Indepiendente și 1-2 cu Boca Juniors. Noi mizăm pe încă o înfrângere a ei și în meciul cu Newells. Cota pentru un astfel de pariu este de 3,40 și nu este suficient pentru a o cataloga drept ”bombă”. Condimentăm puțin și miză pe ”1 pauză/1final”, pariu răsplătit de casele de pariuri online cu 5,00. Baftă!

În caz că nu ești adeptul cotelor ”bombă” îți recomandăm Biletul Zilei și Biletul VIP, în care îți oferim numai meciuri cu probabilitate mare de câștig!  

Cotă BOMBĂ: Newells – Talleres 1/1 @ 5,00

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal