Ieri am prins o cotă excelentă la meciul St. Patricks – Sligo Rovers. Am jucat X pauză/1 final și nu ne-am înșelat, scorul final fiind 2-0, cu 0-0 la pauză. Am prins o cotă 4,15 pentru acest pariu (DETALII AICI).

Pentru astăzi vom încerca o cotă BOMBĂ la cel mai important eveniment sportiv al zilei – finala Ligii Europa, pe care Atletico Madrid o dispută în compania lui Marseille, de la ora 21:45. Rămâi alături de noi pentru a vedea un pont excelent cu o cotă foarte mare, spunem noi.

Cei doi antrenori, Diego Simeone și Rudi Garcia, au făcut o treabă grozavă în ultimele săptămâni, odihnind jucătorii importanți și menajându-i pe cei cu mici accindentări, Așa se face că Atletico și OM au tot lotul valid!


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Dar ce să jucăm la această partidă? Sigur, dacă vrei să găsești o cotă banală, poți juca PSFX ori Sub 2,5 goluri. Dar aici, la această secțiune vorbim doar despre cotele bombă!

Cele două echipe au o filozofii complet diferite. Atletico Madrid joacă extrem de cumpătat, pune mare accent pe defensivă, iar dacă marchează prima știe să gestioneze foarte bine rezultatul.

În schimb, Marseille este complet diferită. E o echipă all in, care se aruncă în ofensivă fără să se gândească la consecințe. De multe ori această tactică dă roade, însă în unele cazuri lucrurile devin dramatice pentru trupa lui Rudi Garcia. 

Chiar dacă te-am obișnuit cu cote de peste 4,00 la această secțiune, de data aceasta îți vom oferi una de 3,20, întrucât este atât de bună! Marseille are un număr considerabil de goluri marcate în ultimele 10 partide, iar multe din acestea au fost marcate până în minutul 20!

Așa că ne așteptăm la un debut furtunos de meci, care s-o ia prin surprindere pe Aletico. Numai așa, francezi au o șansă la câștigarea finalei!

Cotă BOMBĂ: Marseille – Atletico OM marchează prima @ 3,20