Cota bombă în Liga Campionilor.  Meciul care mi-a atras atenţia în mod deosebit este Steaua Roşie Belgrad – Liverpool. Şi nu am ales orice tip de pariu, pronosticul meu are un factor de multiplicare extrem de îndrăzneţ. 

Cota bombă în Liga Campionilor. Îl poți paria gratuit

Pontul meu pentru Steaua Roşie Belgrad – Liverpool poate fi pariat gratuit la Unibet. Miza maximă poate fi de 250 de lei, însă pentru că avem o cotă aşa de mare am ales să pariem doar 100. Câştigul ar fi de 600 de lei şi profitul de 500.PARIU GRATUIT UNIBET
Steaua Roşie Belgrad – Liverpool, Mane marchează cel puţin 2 goluri @ 6,00

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 500 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Cota bombă în Liga Campionilor. Steaua Roşie – Liverpool, informaţii speciale

De la ora 19.55, pe stadionul Rajko Mitic, din Belgrad, Steaua Roşi o întâlneşte pe Liverpool, într-un meci în care englezii pornesc ca mari favoriţi. Gazdele nu au reuşit până în acest moment să producă nicio surpriză în grupa C, se află pe ultimul loc şi nu există şanse să termine mai sus de atât. După primele 3 runde disputate au doar 1 punct, obţinut la precedentul meci de acasă, cu Napoli, după o remiză extrem de norocoasă. Sârbii au cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare dintre toate cele 4 echipe care alcătuiesc grupa, au marcat o singură dată şi au primit nu mai puţin de 10 goluri.

În schimb, trupa antrenată de Klopp trece printr-o formă excelentă, se află pe primul loc în grupă, cu 6 puncte, urmată de Napoli şi PSG, cu 5, respectiv 4 puncte. Cormoranii au pierdut un singur meci, şi ală într-un mod surprinzător, 0-1, cu Napoli, după ce Insigne a reuşit să marcheze spre final, în minutul 90. Antrenorul neamţ are la dispoziţie unul dintre cele mai bune tridente ofensive din lume, puţine echipe rezistând în faţa formulei Salah – Firmino – Mane. Dacă egipteanul a fost principalul motor al echipei în sezonul precedent, acum rolurile s-au inversat, senegalezul din atacul lui Liverpool este să fie vioara principală.

Clasamentul Grupei C

Cota bombă în Liga Campionilor. Steaua Roşie – Liverpool

Echipă probabilă Steaua Roşie:  Borjan – Rodic, Degenek, Savic, Stojkovic – Krsticic, Jovicic, Simic, Causic, Marin – Boakye.

Echipă probabilă Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Milner, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane