Eșalonul secund din Italia a ajuns la etapa cu numărul 28, iar marți se dispută acolo zece meciuri. Unul singur ne-a atras atenția într-un mod deosebit: Pescara – Carpi, programat la ora 21:30.

Cele două formații sunt vecine de clasament, fiind despărțite de un singur punct, în favoarea lui Carpi, formație care pornește cu a doua șansă în această cofruntare. În ultima vreme, cele două formații n-au mai existat în atac. Pescara are două meciuri consecutive de 0-0, cu Cremonense și cu Entella, în timp ce Carpi vine și ea tot după un astfel de rezultat. Mai mult de atât, ambele au doar un gol marcat în ultimele trei etape!

Carpi are cel mai slab atac dintre cele 22 de echipe din Serie B, însă apărarea este mai bună chiar și decât a liderului Empoli. Uitându-se peste statisticile celor două formații suntem de părere că unul din pariurile bune la acest meci, nu spunem cel mai bun, este acela pe ”scor corect 0-0”. Cota este mult prea bună să n-o jucăm – 10,00. Singurul om care ar putea să ne dea calculele peste cap este atacantul Pescarei, Pettinari, crescut de AS Roma. Acesta a marcat 12 goluri în acest sezon și deja a intrat pe radarul unor echipe din Serie A. Oricum, merită să punem chiar și 10 lei pe o astfel de cotă. Baftă!

Pescara – Carpi ”scor corect: 0-0” @ 10,00