Ziua de vineri vine cu o nouă cotă BOMBĂ la pariuri! Dacă ești omul care caută câștigurile rapide, pontul de astăzi e perfect pentru tine! Am analizat un meci din Belgia, Mouscron – Leuven, și am găsit o cotă de 5,00!

Partida în cauză se dispută 21:30 și nu mai are nicio miză, stabilindu-se deja echipele care vor evolua în play-off-ul Europa League. În schimb, este o oportunitate bună pentru noi, pariorii!


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Ținând cont că miza acestui joc este inexistentă, cele două formații trebuie să joace foarte degajat, ceea ce în mod normal înseamnă multe reușite. Să vedem!

Pont BOMBĂ la pariuri Mouscron – Leuven

Mouscron este echipa mai bună în momentul de față, având o serie de două meciuri bune: 1-1 cu Kortrijk și 1-0 cu Lierse. În schimb, Leuven vine din urmă urmă, cu două înfrângeri la rând: 1-2 cu Waregem și 0-2 cu Kortrijk.

Mouscron și Leuven s-au mai întâlnit o singură dată în acest sezon, Leuven câștigând cu 3-1. A fost al doilea astfel de scor bifat la rând în meciurile directe. În penultima confruntare, Mouscron a fost echipa care s-a impus.

Semnul ”GG” a fost prezent în 6 din ultimele 7 meciuri jucate acasă de Mouscron. În schimb, Leuven a marcat în fiecare din precedentele 7 deplasări!

Cotă BOMBĂ la pariuri: Mouscron – Leuven peste 4,5 @ 5,00