Cotă mărită la Brazilia – Belgia. Ultima oară când am pariat pe o cotă mărită cu naționala ”selecao” în prim-plan, ne-a ieșit fără emoții. Data trecută am mizat că Brazilia se va califica în sferturile de finală. N-a fost nicio problemă, Neymar și compania au câștigat cu 2-0 partida cu Mexic.

Pentru sferturile de finală, Unibet ne propune o nouă cotă mărită, de data asta pentru minimum două goluri la Brazilia – Belgia, meci ce se dispută vineri, 6 iulie, de la ora 21:00. Cota se poate dovedi o afacere curată, mai ales că în mod normal multiplicatorul normal pentru ”over 1,5” goluri este 1,30. Mai jos găsești ghidul complet despre cum să activezi această promoție la pariuri.

Cum intri în posesia cotei mărite la Brazilia – Belgia?

  • Este foarte simplu. Accesează banner-ul de mai jos (dezactivează adblocker dacă folosești așa ceva), crează-ți un cont nou urmând pașii indicați de Unibet.
  • După ce ai făcut acest lucru, depune 30 de lei și mizează-i pe toți pe minimum două goluri la Brazilia – Belgia. Cota pentru acest pariu este mărită la 5,00,  de la 1,30.
  • Dacă pariul este câștigător (șanse foarte mari să se întâmple acest lucru) vei avea în cont 150 de RON, fără nicio condiție de rulaj, ceea ce înseamnă că poți retrage banii imediat. Baftă!

cota marita unibet

De ce merită să jucăm această cotă mărită la Brazilia – Belgia

  • Belgienii au reușit performanța negativă să primească două goluri în optimile de finală de la Japonia. La un moment dat, imediat după pauză, asiaticii aveau 2-0 contra europenilor, însă belgienii s-au scos pe final, marcând de trei ori.
  • Așadar Belgia n-are nicio problemă să marcheze sau să primească goluri. 
  • Brazilia a fost ceva mai compătată la acest turneu final. Nu a rupt gura târgului, însă în defensivă a fost impecabilă. Doar un gol primit în cele patru meciuri de la Cupa Mondială. De la Elveția în primul meci.

  • Sud-americanii nu au amintiri prea plăcute atunci când au întâlnit formații din Europa la Cupele Mondiale. la precedentele 3 turnee finale, Brazilia a fost eliminată de Franța (2006), Olanda (2010) și Germania (2014).
  • Belgia are 12 goluri marcate la acest turneu final. Acesta este maximum reușit de ”diavolii roșii”. Au mai marcat 12 goluri la Cupa Mondială din 1986.
  • Belgia este neînvinsă în precedentele 23 de meciuri (18 victorii și 5 remize). Este singura echipă rămasă la acest turneu final cu un asemenea șir de invincibilitate.
  • Eden Hazard a fost implicat în 19 goluri în ultimele 18 jocuri pentru Belgia. A marcat 10 și a pasat decisiv la 9 din ele.