Cotă mărită (20,00 pentru X2) pentru derby-ul Craiova – Dinamo

Avem o cotă mărită de 20,00 pentru meciul CSU Craiova – Dinamo pe care o punem la dispoziție special pentru tine. Derby-ul are loc weekend-ul acesta în Bănie și este programat sâmbătă în prima zi din luna septembrie. Ora de start a partidei este 21:30 și va fi transmisă de Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

Unibet este sponsorul oficial al lui Dinamo, iar de fiecare dată când gruparea din Ștefan cel Mare are meci important în Liga 1, promoțiile la pariuri oferite de Unibet sunt excelente.

Ce trebuie să faci ca să prinzi cota mărită pentru Craiova – Dinamo

Promoția celor de la Unibet este valabilă doar pentru clienții care nu au cont la această casă de pariuri. Dacă te aflii printre aceștia, atunci ești eligibil pentru cota de 20,00 la CSU Craiova – Dinamo. 

Care este cota mărită și cum o joci? Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont la Unibet AICI apoi trebuie să selectezi pariul “Dinamo sau remiza”  de pe pagina evenimentului și să pariezi 10 lei. Nici mai mult, nici mai puțin.

  1. Deschide un cont rapid la Unibet AICI
  2. Depune și pariază 10 lei pe CSU Craiova – Dinamo ”X2”
  3. Dacă echipa lui Bratu nu pierde, încasezi 200 de lei cash
  4. Poți retrage toți banii în contul tău bancar pe loc fara rulaj!

În mod normal, cota ”Dinamo sau remiză” este 1,81, însă dacă aplici pentru această ofertă, cota se mărește instant la 20. Dacă Dinamo nu pierde la Craiova, atunci te alegi cu 200 de RON pe care poți să-i retragi imediat, nefiind nevoie să rulezi această sumă.

Ghid detaliat pentru cota mărită la CSU Craiova – Dinamo

În caz că ai nevoie de ajutor suplimentar pentru a obține această cotă mărită pentru CSU Craiova – Dinamo, îți vin în ajutor cu o serie de printuri, ca să înțelegi mai bine.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci, după ce ți-ai deschis contul la Unibet este să mergi în Homepage și să selectezi din bara de sus ”Pariuri”. Apoi vei găsi în stânga sus o serie de campionate, selectează ”Liga 1” iar apoi, ”CSU Craiova – Dinamo”. După ce ai făcut lucrul acesta, selectează ”Dinamo București sau remiză”. După ce ai făcut acești pași simpli, lucrurile ar trebui să arate așa (foto jos):

Mai departe, trebuie să plasezi un pariu de 10 lei, iar tichetul tău de joc ar trebui să arate ca acesta de jos:

Termeni si conditii pentru cota mărită la CSU Craiova – Dinamo

• Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa te inregistrezi, sa faci o depunere si sa plasezi pariul de 10 RON pe ”Dinamo nu pierde la Craiova” (Pronostic X2) pana sambata 1 septembrie, inainte de startul partidei.
• Oferta este disponibila in perioada 30.08-01.09.2018.
• Pariu maxim: 10 RON.
• Castiguri maxime incluzand miza: 200 RON.
• Doar pariuri simple se califica pentru promotie, nu si pariurile cu mai multe evenimente.
• Doar pariurile pre meci sunt eligibile pentru promotie.
• Pariurile live, plasate in timpul partidei, nu se califica pentru promotie.
• Castigurile sunt platite in cash si pot fi retrase in orice moment.
• Castigurile nu au cerinte de rulaj.
• Aceasta oferta nu poate fi combinata cu o alta oferta de bun venit.

[button label=”Deschide cont AICI pentru a obține cota mărită!” link=”https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid‹´›19023000‹¯›bid‹¯›bid‹´›30700.” target=”_blank” color=”” __fw_editor_shortcodes_id=”4638fdc155be64822fe5465a0a8c7739″ _fw_coder=”aggressive”][/button]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.