Cotă mărită pentru Rusia – Croația. Dacă nu ai încă un cont la Unibet, ocazia ultimului sfert de finală al Cupei Mondiale este una perfectă să-ți deschizi unul, întrucât beneficiezi de o ofertă de zile mari.

Meciul Rusia – Croația are loc sâmbătă seara, la ora 21:00, așa că ai suficient timp la dispoziție să intri în posesia acestei cote mărite: cotă 5,00 pentru minimum un gol în meci. În mod normal, celelalte case de pariuri oferă o cotă de 1,11 pentru un astfel de pariu și din acest motiv merită să-ți deschizi acum un cont la Unibet, o poți face foarte rapid, urmând pașii de mai jos.

Cum intri accesezi această cotă mărită la Rusia – Croatia?

  • Este foarte simplu. Accesează acest LINK si crează-ți un cont nou urmând pașii indicați de Unibet.
  • După ce ai făcut acest lucru, depune 30 de lei și mizează-i pe toți pe minimum un gol la Rusia – Croatia. Cota pentru acest pariu este mărită la 5,00,  de la 1,11, cat ar fi in mod normal, la celelalte case de pariuri.
  • Dacă pariul este câștigător (șanse foarte mari să se întâmple acest lucru) vei avea în cont 150 de RON, fără nicio condiție de rulaj, ceea ce înseamnă că poți retrage banii imediat. Baftă!
  • De asemenea, poți să accesezi această promoție excelentă și cu un simplu click pe banner-ul de mai jos.

cota marita unibet

De ce merită să jucăm această cotă mărită la Rusia – Croatia

  • Așa cum ți-am recomandat și AICI, principalul nostru pariu pentru această confruntare este ”GG”, la o cotă de 2,17. Ce-i drept, acum nu mai vedem rostul unui asemenea pariu, când avem cotă 5,00 pentru minimum un gol marcat în meci!
  • La meciul Rusia – Spania am văzut două echipe extrem de atente și defensive, în special Rusia. Cu toate acestea am avut două goluri în meci. La fel, la Croația – Danemarca, am avut un debut fulminat de meci, cu două goluri marcate. Apoi, meciul s-a închis, ajungând la loviturile de departajare.
  • Care este ideea? Chiar și atunci când echipele pornesc cu o metalitate defensivă, tot reușim să vedem goluri, Privește la meciul de ieri, Brazilia – Belgia. Sud-americanii au făcut un joc defensiv excelent la acest turneu final, încând doar un gol. Ei bine, în primele 45 de minute aceeași apărare a încasat două goluri!
  • Croația au doi jucători incredibile la mijlocul terenului, Rakitic și Modric. Aceștia pot marca cu șuturi de la distanță, din lovituri libere și, totodată, pot trimite pase de geniu spre atacanți.
  • Rușii îl au pe Dzyuba. Un atacant care nu doar știe să marcheze (3 goluri la CM 2018), dar este și un bun pasator și om de creație.