Unul din cele mai importante meciuri ale săptămânii este Athletic Bilbao – Real Madrid, din La Liga. Special pentru acest meci, Unibet are în portofoliu un bonus excelent atât pentru oamenii care n-au cont acolo, cât și pentru clienții vechi.

Casa de pariuri Unibet propune o platformă stufoase de meciuri live stream. Dacă ai cel puțin 10 lei în cont sau ai în joc bilete sau pariuri, atunci poți vedea sute de meciuri și evenimente sportive în fiecare săptămână.

Special pentru weekend-ul 14-16 septembrie, Unibet propune un bonus special pentru meciul Athletic Bilbao – Real Madrid, programat sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 21:45. Meciul este live stream pe unibet.ro și poate fi văzut de oricine are cont la această casă de pariuri. Dacă nu ai cont, atunci deschide unul AICI și poți urmări sute de evenimente live, dintr-o gamă diversificată de sporturi. 

Încă nu ai aflat adevăratul ”deal” al acestei promoții, puse la dispoziție de Unibet.

Vezi Bilbao – Real LIVE, însă ai și cote mai mari cu 25 %!

Special pentru Athletic – Real, Unibet a mărit toate cotele cu 25 %. Această casă de pariuri folosește termenul ”crestere de profit”, însă pentru a-ți fi ție mai clar, o să folosim ”cote mărite”. 

Șpilul este ca atunci când ai de gând să pariezi pe acest meci, așteaptă să înceapă pentru a miza live! Doar așa poți prinde o creștere a profitului cu 25 %. Spre exemplu, dacă mizezi 100 de lei pe minimum 3 goluri la Bilbao – Real Madrid, câștigul tău total va fi 285 de lei și nu 228, cât ar fi normal. Cei 57 de lei în plus, reprezintă acea cotă mărită despre care îți vorbeam.

Această promoție funcționează doar dacă ai cont la Unibet. Dacă nu ești încă un client al acestei case de pariuri, atunci te invit să-ți deschizi un cont AICI. Pe lângă aceste cote mărite pentru Athletic Bilbao – Real Madrid, beneficiezi și de un pariu gratuit în valoare de 250 de lei!

Cum funcționează?

  • Adaugă o selecție de pariu LIVE pe biletul de pariu
  • Selectează creșterea de profit de 25% direct din biletul tău
  • Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 5.000 RON
  • Miza maximă este de până la 125 RON

Ce trebuie să mai știi despre promoția pentru Bilbao – Real:

  • Oferta de creștere a profitului live este disponibilă pentru meciul săptămânii – Athletic Bilbao – R. Madrid.
  • Creșterile de profit live vor fi vizibile pe biletul tău de pariu doar după ce alegi un pariu live pe meciul selectat.
  • Selecția de pe biletul de pariu trebuie să fie pe o cotă de 1.40 sau mai mare.
  • Miza maximă permisă pentru fiecare bilet de creștere live a profitului este de până la 125 RON.
  • Plata bonus maximă este limitată la 5.000 RON pe jucător.
  • Biletul de creștere a profitului poate fi utilizat doar cu balanțe în bani reali. Acesta nu se va activa dacă este plasat utilizând un pariu gratuit sau balanța bonus.