Semifinalele Cupei Davis au loc în acest weekend: Croația va întâlni Statele Unite, în vreme ce Franța joacă acasă cu Spania. Casa de pariuri Unibet a decis să ofere o promoție specială pentru aceste meciuri de tenis, una ce implică un profit suplimentar pentru tine!

Dacă ai de gând să pariezi LIVE pe cele două partide, atunci Unibet este locul potrivit, întrucât oferă cote mărite cu 25 % pentru semifinalele Cupei Davis. Ce-i drept, această casă de pariuri folosește termenul ”creștere de profit cu 25”, însă este un termen greoi și este explicat cel mai ușor prin cote mărite. Oferta va fi una extre de bogată, întrucât meciurile se joacă de sâmbătă și până luni.

Deschide CONT pentru cote mărite!

Cum obtii 25% in plus pe bilet de Cupa Davis?

2. Intră în contul tău Unibet. Dacă încă nu ai un cont, Inregistreaza-te simplu aici pentru a beneficia de această ofertă, dar și de un bonus în valoare de 250 RON cu ocazia primei tale înscrieri.

2. Plasează un pariu LIVE cu meciuri din semifinalele Cupei Davis și dacă o să câștigi, Unibet îți dă în plus încă 25% din căstigul de pe bilet.
3. Trebuie sa selectezi de pe cuponul de joc oferta de crestere a profitului cu 25% .

E bine de știut că Naționala Croației este mare favorită să câștige împotriva Statelor Unite – europenii au cotă 1,17 să ajungă în finală, în vreme ce SUA, 5,00. În celălalt meci, lucrurile sunt ceva mai echilibrate, dar nu mult… Franța este favorită cu 1,45, iar Spania este cotată cu 2,27.

Ce trebuie să mai știi?

  • Această ofertă promoțională este disponibilă exclusiv pentru biletele cu meciuri din semifinalele Cupei Davies. Trebuie să verifici biletul ca să nu ai și alte selecții.
  • Pariul plasat trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.40, iar miza maximă acceptată pe bilet este de 250 RON.
  • Cei 25% în plus la profit îi vei primi sub formă de bonus Unibet. Acesta poate fi de maximum 10.000 RON pentru fiecare jucător.
  • Pariurile încasate nu sunt luate în calcul la promoție și nici cele pentru care s-a folosit opțiunea cash-out.