Ponturi pariuri CSM Poli Iași – Astra Giurgiu Liga I 26.04.2018. În ziua cu meciuri din semifinalele Europa League, avem și o partidă din play-off-ul Ligii I. Amânat în luna martie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, meciul dintre CSM Poli Iași și Astra Giurgiu se joacă joi, de la ora 19:00.


Partida de joi va fi cea de-a doua întâlnire directă din acest sezon între CSM Poli Iași și Astra Giurgiu. În preceedntele două meciuri, cele două echipe au oferit meciuri închise, fără prea multe faze de poartă și, evident, fără prea multe goluri. A fost o remiză albă la Giurgiu, apoi o victorie la limită, scor 1-0, a moldovenilor pe propriul teren. Interesant este că Astra și Iași se vor întâlni din nou peste doar patru zile, în returul din play-off.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

 Ce trebuie să știi despre CSM Poli Iași

 • CSM Poli Iași este singura echipă fără victorie în play-off-ul Ligii I din acest sezon. Echipa pregătită de Flavius Stoican a înregistrat patru înfrângeri și o singură remiză, cea din ultima etapă, 1-1, acasă, cu CFR Cluj.
 • Ultima victorie a celor de la CSM Poli Iași în Liga I a avut loc în urmă cu mai bine de două luni. Pe 18 februarie, echipa lui Flavius Stoican câștiga meciul cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1.
 • Cu un asemenea parcurs, CSM Poli Iași este ultima în clasament, cu doar 21 de puncte și fără nicio șansă de a mai urca vreo poziție în play-off.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Ce trebuie să știi despre Astra Giurgiu

 • După cinci meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, Astra Giurgiu a produs marea surpriză în etapa trecută și a bătut-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0.
 • În clasament, după o remiză, o victorie și trei înfrângeri înregistrate în play-off-ul Ligii I, Astra este penultima în clasament, cu 26 de puncte.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

   •  Pariul simplu: Sub 2.5 goluri @ 1.60

   •  Pariul curajos: X @ 3.00


Echipele probabile și absenții

CSM Poli Iași: –
Absenți:

Astra Giurgiu: –
Absenți: