Cum poți să verifici rapid și ușor rezultatele la loto dacă ai pariat la Superbet

În acest articol explicăm cum se pot verifica rezultatele la Loto Polonia, Loto Kino sau la alte loterii, indiferent dacă ai pariat online sau în agenţiile Superbet. Află dacă ai câştigat, folosind cea mai facilă metodă.

Cum verifici rezultatele la loto dacă ai pariat la Superbet

Înainte de a explica modul în care se verifică rezultatele la loto, haideţi să aflăm cum se plasează un bilet la loto la Superbet. Sunt două căi pentru a paria: cea clasică, în agenţie sau online. A doua variantă este foarte simplă. Nu trebuie decât să intrii pe site-ul Superbet, iar secţiunea Loto se regăseşte în partea de sus a paginii, între Virtuale şi Ştiri. După ce dai click pe Loto, se va afişa o pagină cu toate loteriile zilei, iar de aici alegi una dintre loteriile dorite.  Apoi, selectezi numerele pe care vrei să le pariezi. Poţi alege unul sau mai multe numere, pe care le poţi juca şi în sistem, în funcţie de loteria pe care ai ales-o.

La fel ca în cazul plasării unui pariu la loto, şi verificarea rezultatelor se poate face în două moduri.  Însă în ambele cazuri verificarea se face pe site-ul Superbet. Prima metodă este să selectezi din meniul de sus REZULTATE.  Apoi, din pagina care se va deschide să alegi categoria LOTO. Întotdeauna îţi vor fi afişate toate rezultatele zilei, de la toate loteriile disponibile la Superbet, începând cu ora 00:00. Aceasta este metoda mai dificilă, pentru că trebuie să cauţi manual printre sutele de extrageri.

Cum verifici rezultatele la loto dacă ai pariat la Superbet

Cel mai simplu mod de a verifica rezultatele la loto este să introduci codul biletului în secţiunea VERIFICARE BILET, din partea dreaptă a site-ului Superbet. Evident, dacă ai jucat la loto online, poţi verifica dacă biletul este câştigător la fel ca pentru orice pariu sportiv. Tot ce trebuie să faci este să mergi la CONTUL MEU, apoi la ISTORIC PARIURI.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.