Dinamo – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV, de la ora 21:00, la cea mai bună calitate. Meciul are loc pe Arena Naţională.

Dinamo – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV

Dinamo – FCSB poate fi urmărit în format LIVE Stream Online pe Telekom, Digisport şi Look TV.

Bani pe jos la Dinamo – FCSB. Cotă 25,00 pentru GG. Inițial era 1,76!PARIU GRATUIT UNIBET
Dinamo – FCSB GG @ 1.79

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 179 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Dinamo – FCSB Live Video pe Telekom, Digi Sport si Look TV. Informaţii speciale

În clasament, FCSB ocupă locul secund, cu 27 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 11, cu 16 puncte. Locul din clasament nu contează, însă, în astfel de meciuri. Și am avut atâtea și atâtea exemple.

De pildă, ultimul meci direct a fost un adevărat show. S-a terminat 3-3, după un meci cu mai multe răsturnări de situație. Gnohere a deschis scorul în partida din turul campionatului, Axente a egalat pentru Dinamo, apoi Coman a readus-o din nou în avantaj pe FCSB, pentru ca Nistor să egaleze la 2. Același Coman a făcut 3-2 pentru FCSB, totul pentru ca Mihai Popescu să restabilească egalitatea în minutul 89. Dinamo – FCSB e Live Video pe Telekom, Digisport şi Look TV, nu mai devreme de ora 21.00.

Dinamo – FCSB live la Telekom, Digi Sport si Look TV: informații de ultimă oră

Nicolae Dică are în continuare probleme de lot, în special în defensivă, acolo unde Bălaşa e accidentat, iar Junior Morais este suspendat. Planic şi-a revenit şi s-ar putea să fie folosit încă de la început în centrul apărării, la fel și Alexandru Stan. Depinde destul de mult de cum se va simţi la ora jocului.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici – Cooper – Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – Popa.
  • FCSB: Bălgrădean – Benzar, Filip, Planic, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Tănase, Coman – Gnohere.

Nu uitaţi! Dinamo – FCSB Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV , începând cu ora 21:00. Sursa video se poate vedea mai sus.