Eurovision pariuri 2018. Această săptămână va avea loc concursul muzical Eurovision, cel mai apreciat festival muzical de pe ”Bătrânul Continent”. Și România participă, prin trupa The Humans. În ciuda piesei bunicele, ai noștri sunt cotați extrem de slab la pariuri. Poți câștiga de 300 de ori suma pariată în cazul în care România obține primul loc.

Eurovision pariuri 2018. Poți miza bani pe Eurovision accesând platforma Betano. Dacă ai ureche muzicală, probabil că ai numai de câștigat, întrucât casele de pariuri online ne oferă o mulțime de variante. De exemplu, dueluri între țări, cine se clasează în primele 4, favorita juriului, favorita telespectatorilor și multe altele. Poți paria chiar și care va fi prima țară din Balcani, aici Bulgaria fiind favorită, cu o cotă de 1,30. În schimb, România are 40,00…


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Israel, cotată drept favorită la Eurovision 2018

Netta, din Israel, este marea favorită din acest an, având un multiplicator de 2.80 la câștigarea competiției, unul imens ținând cont că la Eurovision 2018 participă 43 de țări. Piesa intitulată TOY are o abordare cel puțin inedită, așa că nu ar fi de mirare să asistăm la o surpriză și să câștige altcineva cum s-a întâmplat de multe ori la concursurile precedente.

Eurovision pariuri 2018. România se află la coadă, doar alte patru țări fiind cotate mai slab! The Humas are cota 300.00 să câștige, la fel ca Polonia, Armenia, Letonia sau Irlanda. Dacă ai mai urmărit până acum concursul muzical Eurovision, atunci știi că poți câștiga foarte ușor bani la pariuri. Există unele țări care votează una pentru cealaltă. Spre exemplu, România sigur va lua 12 puncte de la Moldova. De asemenea, vom lua ceva puncte și din Italia, Spania și Anglia, acolo unde există comunități mari de români.

eurovision pariuri 2018
eurovision pariuri 2018

Pariuri bune de jucat în 2018 la Eurovision

Eurovision pariuri 2018. Un alt exemplu de care poți profita este cel al Rusiei. În ediția curentă, rușii au cotă 200 să câștige ediția, deci nu au o piesă cine știe ce. Cu toate acestea, există o șansă mare să vină lejer în primele 5 locuri, cota pentru un asemenea pariu fiind 12,00. Indiferent dacă au avut piese bune sau piese proaste în trecut Rusia s-a clasat mai mereu pe locurile din față. Absolut toate țările baltice, dar și Ucraina, Moldova, plus fostele țări din blocul URSS votează cu Rusia!

Când are loc finala și cele două semifinale

Eurovision pariuri 2018. Trupa The Humans va cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 10 mai. Marea finală va avea loc două zile mai târziu, pe 12 mai. Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2018 de la Lisabona, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu prima semifinală, din data de 8 mai, de la ora 22.00.