Ponturi pariuri FC Botoșani – Concordia Chiajna Liga I 16.05.2018. Etapa intermediară din play-out-ul Ligii I continuă cu un meci capital pentru ilfovenii de la Concordia Chiajna. Aceștia joacă miercuri, de la ora 18:30, pe terenul ocupantei locului secund, FC Botoșani.

În ziua finalei Europa League, avem un meci și din Liga I. De la ora 18:30, etapa intermediară din play-out continuă cu partida dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna. Meciul se joacă miercuri și este extrem de important pentru ilfoveni. Echipa pregătită acum de Ionuț Badea a mai jucat trei meciuri în acest sezon cu FC Botoșani, iar în aceste întâlniri directe, cele două echipe și-au împărțit victoriile. A fost, mai întâi, un succes al moldovenilor, a urmat un scor de neprezentare administrat de Chiajna, iar ultimul meci s-a încheiat cu o remiză albă.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre FC Botoșani

  • În ultimele cinci meciuri disputate, FC Botoșani a obținut doar două victorii, cu Universitatea Craiova și cu Juventus București, 2-1, respectiv 3-0.
  • În această serie, moldovenii pregătiți de Costel Enache au pierdut și două meciuri, 1-2, cu Gaz Metan Mediaș, și 0-2, cu liderul incontestabil din play-out, Dinamo.
  • În acest moment, FC Botoșani este pe locul al doilea în play-out și n-are nicio emoție în privința retrogradării. Are 32 de puncte, cu șase mai multe decât ocupanta locului trei, Sepsi Sf. Gheorghe.

Ce trebuie să știi despre Concordia Chiajna

  • Concordia Chiajna are mari emoții în privința salvării de la retrogradare. Echipa pregătită de Ionuț Badea are 23 de puncte, două victorii, trei remize și patru înfrângeri înregistrate în acest play-out.
  • În ultimele cinci meciuri disputate, Concordia Chiajna a obținut două victorii, o remiză și două înfrângeri.
  • Meciurile pierdute au fost cu același scor, 0-1, cu ACS Poli Timișoara și cu FC Voluntari, în timp ce remiza a fost una albă, cu Gaz Metan Mediaș.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1X @ 1.30

 Pariul curajos: Sub 1.5 goluri @ 3.00


Echipele probabile și absenții

FC Botoșani:
Absenți:

Concordia Chiajna:
Absenți: