Ponturi pariuri FCSB – Astra România 20.05.2018. Ultima etapă din Liga I le aduce celor de la FCSB un adversar extrem de incomod. Este vorba despre Astra, echipa care le-a luat titlul în urmă cu doi ani și care le-a pus piedică și anul trecut în lupta pentru coroana supremă din Liga I.

FCSB pleacă cu șansa a doua la titlu în ultima etapă, dar speranțele mor greu. Echipa lui Nicolae Dică are mai multe variante pentru titlu, dar toate depind de posibilitatea ca CFR Cluj să se împiedice în meciul de pe teren propriu cu Viitorul. În caz de egalitate de puncte, FCSB este clar avantajată, datorită golaverajului net superior.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre FCSB

  • Meciul de la Iași, încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde, le-a provocat steliștilor prima înfrângere din playoff. A însemnat, de asemenea, că roș-albaștrii nu mai sunt la mâna lor.
  • Este fără înfrângere pe teren propriu în campionat, în acest sezon. Singurele echipe care au plecat victorioase de pe Arena Națională au fost Sporting Lisabona și FC Lugano.
  • Are o serie de opt meciuri fără înfrângere pe teren propriu, în toate competițiile. Au fost șase victorii și două remize în tot acest timp.
  • S-a impus cu 3-0 în meciul direct din turul playoffului. Gnohere, Man și Pintilii au marcat pentru echipa lui Nicolae Dică.

Ce trebuie să știi despre Astra

  • Echipa a renăscut sub comanda lui Gheorghe Mulțescu. Trei victorii, două remize și două înfrângeri a fost palmaresul cu Mulțescu pe bancă.
  • A obținut patru puncte din duelurile cu FCSB din sezonul regulat. A fost 1-1 pe Arena Națională și 2-0 la Giurgiu.
  • În deplasare, giurgiuvenii au o serie de trei meciuri fără înfrângere, din care au obținut cinci puncte: 1-1 cu CFR Cluj, 3-0 cu CSM Iași și 1-1 cu Vitorul.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1 @ 1,30

 Pariul curajos: peste 2,5 @ 2,20


Echipele probabile și absenții

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Planic, Momcilovic – Filip, Popescu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere 
Absenți: Morais, Pintilii, Alibec

Astra (3-4-3): Iliev – Belu, Erico, Polczak – Al. Stan, Takayuki, Mrzjak, Radunovic – Fl. Matei, Abang, Balaure
Absenți: Dandea, Bejan