FCSB – Viitorul Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV, de la ora 20:00, la cea mai bună calitate. Meciul se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Partida ar fi trebuit să aibă loc duminică, însă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, arbitrul Marius Avram a amânat-o pentru luni, de la aceeaşi oră. 

FCSB – Viitorul Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV

Etapa a 19-a a Ligii 1 ne propune super derby-ul FCSB – Viitorul. De la ora 20:00, pe stadionul din Piteşti, cele două formații vor face totul pentru a obține cele 3 puncte puse în joc. După remiza CFR-ului niciuna dintre echipe nu se mai poate mulţumi cu egalul.  FCSB – Viitorul poate fi urmărit în format LIVE Stream Online pe Telekom, Digisport şi Look TV.PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste ponturi pauză / final, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


FCSB – Viitorul Live Video pe Telekom, Digi Sport si Look TV. Informaţii speciale

Etapa şi nemuţumirea la FCSB, mai ales după ce în ultima rundă echipa patronată de Gigi Becali a pierdut şi CFR Cluj a câştigat. Acum lucrurile pot sta diametral opuse, după ce clujenii au remizat cu Gaz Metan, pe teren propriu. Trupa antrenată de Nicolae Dică, în eventualitatea unei victorii, s-ar apropia la doar 3 puncte de lider. În acest fel lucrurile s-ar mai linişti la echipă şi chiar şi pentru antrenor, care este umilit de patron aproape la fiecare telefon la televizor. Echipa lui Gică Hagi completează podiumul şi cu siguranţă că fostul decar al Româiei regretă şi acum egalul de la Mediaş. Cu două puncte în plus, Viitorul ar fi fost peste FCSB în clasament. În orice caz, constănţenii au un joc mult mai consistent şi mai perpendicular pe poartă decât fcsbiştii şi probabil că va fi unul din motivele pentru care nu vor pierde această partidă.

FCSB – Viitorul live la Telekom, Digi Sport si Look TV: informații de ultimă oră

Cei doi antrenori nu au mari probleme de lot astfel încât vor putea să trimită în teren cei mai buni fotbalişti. Man pentru fcsbişti şi Ianis Hagi pentru constănţeni sunt cei mai periculoşi jucători care vor evolua în această seară.

Echipele probabile:

  • FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Morais – Man, Nedelcu, Tănase, Filip, Coman – Gnohere
  • Viitorul: Cojocaru – Boboc, Luchin, Ghiță, De Nooijer – Achim, Mladen, Vînă – Ianis Hagi, Voduț, Drăguș

Nu uitaţi! FCSB – Viitorul Live Stream Online pe Telekom, Digi Sport si Look TV , începând cu ora 20:00. Sursa video se poate vedea mai sus.