Ponturi pariuri Astra – CFR Cluj România 13.05.3018. CFR Cluj se deplasează duminică, de la ora 21:45, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, într-un meci din penultima etapă a playoff-ului. Este un meci care poate decide titlul în Liga I.

CFR Cluj mai are două finale de disputat pentru al 4-lea titlu din istorie, primul după o așteptare de șase ani. Ardelenii au un punct avans față de FCSB și au nevoie de maxim de puncte în ultimele două etape ca să fie siguri de titlu. La meciuri directe, FCSB stă mai bine. Totuși, titlul se poate decide încă din această etapă, dacă CFR se impune la Giurgiu și dacă FCSB pierde la Craiova.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Astra

  • S-a descurcat incredibil sub comanda lui Gheorghe Mulțescu. Trei victorii, două remize și o singură înfrângere este palmaresul echipei cu Mulțescu pe bancă.
  • Are o serie de patru meciuri fără înfrângere, din care a obținut zece puncte. Toate cele trei victorii au venit fără gol primit.
  • A reușit să obțină un punct din deplasarea de la Cluj, la debutul lui Gheorghe Mulțescu pe bancă. Vinicius și Polczak au marcat golurile partidei din Gruia, încheiată 1-1.
  • Pe teren propriu, Astra a pierdut doar două meciuri din ultimele nouă. În rest, au fost șase victorii și o remiză.

52 de PONTURI + 104 echipe probabile la un singur CLICK dinstanță. Află acum cele mai bune oportunități ale weekend-ului!

Ce trebuie să știi despre CFR Cluj

  • Este neînvinsă de la începutul anului. În cele 12 meciuri disputate, echipa lui Dan Petrescu a înregistrat șase victorii și șase remize.
  • În playoff, clujenii au înregistrat trei victorii și cinci remize. Îngrijorător este însă faptul că, în tot acest timp, echipa a avut doar două meciuri mai mult de un gol marcat
  • În deplasare, clujenii au o serie de șase meciuri fără înfrângere. A câștigat însă doar două dintre ele, pe terenul lui Juventus București și pe terenul lui Viitorul.
  • Este neînvinsă de șapte meciuri în fața Astrei. Până la remiza din turul playoff-ului, clujenii aveau o serie de șase victorii consecutive.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 2 @ 1.50

 Pariul curajos: GG @ 2.35


Echipele probabile și absenții

Astra (4-3-3): 
Absenți

CFR Cluj (4-3-2-1): 
Absenți