Duminică seara am avut deznodământul Cupei Mondiale din Rusia, câștigată de Franța după 4-2 în finala contra selecționatei din Croația. Nu cred că a existat parior care să se respecte și să nu parieze pe un astfel de eveniment…

Uitându-mă pe Facebook după sfârșitul finalei, am observat o mulțime de bilete câștigătoare pe acest meci. Majoritatea pariorilor au luat acest meci ”single”, pentru un plus de adrenalină în fața televizoarelor. Mulți din ei au jucat ”victorie Franța” sau ”3+”. În continuare, ți-am realizat o galerie FOTO cu nu mai puțin de 9 bilete ”verzi”, exclusiv pe finala de la Moscova.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Vezi 7 bilete câștigătoare după finala CM, Franța – Croația 4-2

Una din sumele mari a fost 2400 de lei, luați de un parior care a mizat că Franța, dar și Croația vor marca în ambele reprize. Acest lucru s-a intâmplat de două ori în fiecare parte a jocului pentru Franța. Mandzukic  în proprie poartă (18) și Griezmann din penalty (38). În a doua repriză au punctat, pentru francezi, Pogba și Mbappe. De partea cealaltă, croații au marcat prin Perisic (28) și Mandzukic (69). 

Majoritatea biletelor câștigătoare au fost plasate la agențiile Superbet din țară, însă au fost români care au pariat din Suedia, Spania, sau Anglia.

 

 

Bonus de 400 de ron la Fortuna

Agenția de pariuri eFortuna ne propune un pariu gratuit în valoare de 400 de ron. Poți încasa această promoție și cu o depunere de 50 de ron. CLICK aici pentru a activa acest bonus la pariuri