PROMOȚIE // Pariezi pe banii caselor de pariuri cu acest Free Bet de 100 de lei pentru CFR Cluj – FCSB!

CFR Cluj – FCSB este derby-ul etapei cu numărul 8 din Liga 1. Cu ocazia acestui meci, casa de pariuri Betano vine cu o nouă misiune care îți aduce un free bet în valoare de 100 de RON. Așadar, dacă intenționezi să pariezi pe meciul de la Cluj, atunci urmărește cu atenție rândurile de mai jos și află modul prin care poți să faci rost de bani în plus.

Care este misiunea Betano si unde o gasesti?

Pentru a fi eligibil pentru free bet-ul în valoare de 100 de RON, trebuie să plasezi un pariu solist LIVE pe unul din ”semnele” valabile pentru prima repriză pentru derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Neapărat, miza ta trebuie să fie minimum 20 RON si cota de cel putin 1.60. Drept exemplu, poți să mizezi ”X pauză” la o cotă de 1,88. Cu cei 20 de lei investiți, poți încasa 42,7 lei, însă și dacă pierzi pariul, tot ai de câștigat. Iată cum!

Indiferent de rezultatul pariului plasat, Betano iti da inapoi 50% din totalul mizei tale, sub forma unui Free Bet in valoare de pana la 100 RON, care poate fi utilizat tot live pe meciul dintre CFR si FCSB, dar pentru repriza secundă. Așadar, pentru a profita la maximum de această promoție, idel ar fi să mizezi 200 de ron pe un pariu LIVE ținând cont doar de piața de pariuri spefifică primei reprize. Astfel, free bet-ul tău va fi cei 100 de ron, limita maximă admisă.

Termeni si conditii?

  • Se poate intra in misiune până cel târziu duminica, la ora 21.35.
  • Sunt eligibile doar următoarele piețe de pariere : Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză peste/Sub (per echipă și in meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima parte a jocului, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minut, atât cât și pentru piețele de 3-way). 
  • Pariurile pentru care s-a folosit opțiunea Cash Out nu sunt eligibile la promoție.
  • Free betul trebuie folosit pe cote de cel puțin 1.50, pe același derby. Deci tot Live. 
  • Dacă va fi câștigător, vei primi atât câștigul net + suma gratuită de pariere, ceea ce nu se întamplă în cazul free-beturillor primite la restul caselor de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.