Ponturi pariuri Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari Liga I 17.05.2018. Etapa intermediară din play-out-ul Ligii I se încheie cu un meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari se joacă joi, de la ora 20:45.

Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari închid etapa cu numărul 10 din play-out-ul Ligii I. Joi, de la ora 20:45, cele două echipe se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Până acum, Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari și-au împărțit golurile și victoriile. A fost, pentru început, un succes al ilfovenilor, 2-1, a urmat o remiză, 1-1, iar, în ultimul meci disputat, Gaz Metan Mediaș s-a impus cu același scor, 2-1.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Gaz Metan Mediaș

  • În ultimele cinci meciuri disputate, Gaz Metan a obținut două victorii și a pierdut alte două meciuri. Ultima partidă pe care a jucat-o s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Concordia Chiajna.
  • În această serie, medieșenii au jucat și un meci în semifinalele Cupei României. După 0-1 în deplasarea de la AFC Hermannstadt, Gaz Metan n-a reușit prea multe în returul de acasă, a pierdut, 2-3, astfel că divizionara secundă a mers în marea finală, unde va da peste Universitatea Craiova.
  • Ultimul meci câștigat de Gaz Metan Mediaș a avut loc în data de 29 aprilie. Echipa pregătită de Cristi Pustai s-a impus atunci în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-1.

Ce trebuie să știi despre FC Voluntari

  • Ultimul meci câștigat de Gaz Metan Mediaș a avut loc în data de 29 aprilie. Echipa pregătită de Cristi Pustai s-a impus atunci în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-1.
  • În schimb, FC Voluntari continuă evoluțiile oscilante din acest sezon. Spre exemplu, în ultimele cinci partide, echipa pregătită de Adrian Mutu s-a impus de două ori și a cedat alte trei meciuri.
  • Cele două meciuri câștigate au fost cu două contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării, ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Peste 1.5 goluri @ 1.47

 Pariul curajos: Ambele echipe marchează @ 2.10


Echipele probabile și absenții

Gaz Metan Mediaș:
Absenți:

FC Voluntari:
Absenți: