AICI vezi meciul Hajduk Split – FCSB live stream pe TV Online bilete-pariuri.ro. Transmisiunea este oferită de Pro TV și Dolce Sport. Condruntarea se dispută în cadrul turului 3 al Europa League și are ora de start la 21:45.

Sursa live video pentru Hajduk Split – FCSB a fi pusă la dispoziția voastră cu 10 minute înainte de startul meciului. Confruntarea din turul 3 al Europa League este programată joi, începând cu ora 21:45. Calitatea live streamingului va fi HD. Asta înseamnă că poți urmări meciul liniștit și nu vei avea parte de întreruperi ca pe alte site-uri ce îți promit meciuri live, dar îți oferă o serie infinită de reclame și anunțuri sâcâitoare. 

Cum vezi live stream online Hajduk Split – FCSB la calitate HD pe Pro TV și Dolce Sport

Totul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci pentru a viziona live stream meciul Hajduk Split – FCSB este să dai drumul la player-ul care va sub acest paragraf. Sursa VIDEO va fi valabilă cu la ora 21:35, cu 10 minute înainte de startul jocului.

FCSB – Rudar 4-0 REZUMAT

Dacă prima opțiunea nu va fi disponibilă (șanse mici să se întâmple acest lucru) îți recomand să accesezi lin-ul de mai jos, unde vezi meciuri live online din mai multe surse. Este foarte bună dacă vrei să vezi anumite meciuri, nu neapărat din fotbal.

  • Vezi AICI meciuri live la calitate HD. Totul este foarte simplu.

Hajduk Split – FCSB live stream pe Pro TV și Dolce Sport în Europa League

În turul 2 preliminar al Europa League, Hajduk Split a jucat cu Slavia Sofia, echipă pe care a învins-o în dublă manşă. Croaţii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, iar în manşa retur din Bulgaria au avut un meci dificil, dar au câştigat cu 3-2.

Înainte să vorbim despre FCSB, îți prezint și o ofertă specială, pusă la dispoziție de Betano. Această casă de pariuri îți oferă un BONUS de 500 de ron pe care să-i pariezi pe ce vrei tu, nu doar Hajduk Split – FCSB. Click AICI pentru a lua BONUSUL de 500 de ron

Hajduk Split – FCSB, miercuri, de la 20:15, LIVE VIDEO pe Pro TV și Dolce Sport

De partea cealaltă, FCSB a trecut în turul 2 preliminar al Europa League de Rudar Velenje. Vicecampioana României s-a impus în Slovacia cu 2-0 după golurile lui Dennis Man (min. 5) şi Filipe Teixeira (min. 74), iar în returul de pe „Arena Naţională” a câştigat cu 4-0. Pe tabela de marcaj şi-au trecut numele Florin Tănase (min. 23 pen.), Olimpiu Moruţan (min. 49), Florinel Coman (min. 68) şi Daniel Benzar (90+3).

Cote, ponturi și pariuri pentru Hajduk Split – FCSB meci transmis la TV ONLINE

Personal, atincipez faptul că FCSB nu va pierde în Croația. Hajduk Split are parte de un start de sezon modest care s-a reflectat printr-o remiză și o înfrângere: 1-4 cu Osijek și 1-1 cu Lokomotiv Zagreb. Cu Slavia Sofia, croații nu au avut o plimbare în parc, cum s-a întâmplat cu meciul FCSB împotriva lui Rudar.

Din acest motiv, eu propun să pariezi ”X2” la o cotă de 1,42 oferită de UNIBET, casă de pariuri care îți oferă banii înapoi dacă pierzi primul tău pariu! FCSB a arătat foarte bine în ultimele două meciuri câștigându-le pe ambele cu 4-0. Baftă