Hajduk – FCSB, ponturi pariuri Europa League. FCSB are o șansă destul de bună, are mare nevoie de luciditate în acest meci.

Croații nu au început bine noul sezon, în cele două etape scurse până acum Hajduk are o înfrângere și un rezultat de egalitate. Cu Osijek a pierdut cu 1-4, iar egalul a fost obținut împotriva celor de Lokomotiv Zagreb. Croații au trecut în turul anterior de Slavia Sofia. Hajduk s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, iar în deplasare a făcut un joc aproape perfect și a câștigat cu 3-2.


Hajduk Split – FCSB, ponturi pariuri Europa League

În sezonul trecut Hajduk a terminat pe locul trei în campionat, ei au acumulat 66 de puncte și au avut un golaveraj total de 70-38. În amicalele disputate în această vară, Hajduk a reușit rezultate foarte bune: FK Rostov 4-0, Kazan 1-0, Zorya 3-1, Rudar 1-1.

Echipa lui Dică a trecut extrem de lejer de Rudar (6-0 la general), a făcut un joc extraordinar cu Dinamo (meci terminat 3-3), FCSB conducând tot timpul jocul.

Pronosticul meu pentru Hajduk – FCSB: ”ambele marchează” @ 1,93 cota la Betano

În ultima etapă de Liga 1 Betano, FCSB a câștigat cu 4-0 dar scorul putea să fie mult mai mare.

Hajduk Split – FCSB, pronosticuri pariuri Europa League

FCSB are multă caliatte în sânul lotului, jucătorii tineri din atac sunt în stare să scoată o fază clară de gol din nimic. Noua achiziție Moruțan s-a integrat perfect, de două jocuri consecutive el marchează și dă pase de gol, sperăm să facă un meci de senzație și în această seară. Echipa bucureșteană a jucat doar amicale tari în acestă vară: Brugge 1-1, Ajax 1-1, PAOK 1-2.

Hajduk a ajuns la o serie de nouă jocuri consecutive pe teren propriu, în care a marcat cel puțin un gol per meci. FCSB o să primească și ea gol în acestă seară, sunt probleme destul de mari în apărarea băieților noștri.