Unibet celebrează noul parteneriat cu Dinamo într-un mod epic! Oricine își deschide un cont la această agenție și pariază 10 lei pe victoria dinamoviștilor în partida cu Viitorul, programată luni, 13 august, de la ora 21:00, beneficiază de cotă mărită de 50.00! Dacă echipa lui Bratu va câștiga, poți toți retrage banii pe loc!

Cum prinzi cota mărită la Dinamo – Viitorul

Este fără îndoială cea mai avantajoasă promoție propusă în ultimul an de o casă de pariuri online licențiată în România. Practic, cu o investiție de 10 lei, poți obține în 90 de minute un profit net de 490 de lei, pe care îl retragi imediat, nefiind nevoie de a rula acești bani.

  1. Deschide un cont rapid la Unibet AICI

  2. Depune și pariază 10 lei pe Dinamo – Viitorul ”1”

  3. Dacă echipa lui Bratu câștigă, încasezi 500 de lei

  4. Poți retrage toți banii în contul tău bancar pe loc!

Merită să jucăm cu ”șut” această cotă mărită la Dinamo – Viitorul

Desigur, pe dinamoviști îi așteaptă un joc foarte dificil luni seara. Paradoxal, cu un golaveraj 7-7, „câinii” au atât cel mai prolific atac din campionat, cât și cea mai slabă apărare. Ținând cont și de stilul ofensiv de joc pe care Viitorul îl practică, sunt toate șansele să vedem o partidă cu multe goluri.

Niciuna dintre cele două echipe nu joacă grozav. Dinamo a dezmăgit cu Gaz Metan, pe care a condus-o cu 2-1, dar a sfârșit partida învinsă cu 2-3. De cealaltă parte, Viitorul are o singură victorie în ultimele șase meciuri oficiale, fiind eliminată deja din cupele europene de olandezii de la Vitesse.

Până anul trecut, Dinamo nu câștigase niciodată în „Ștefan cel Mare” cu Viitorul, însă blestemul a fost oprit printr-un succes cu 2-1 venit în luna aprilie. Alb-roșii arată foarte multă determinare cu Florin Bratu pe banca tehnică, un factor ce poate fi determinant în validarea acestui pariu de cota 50.00.

Cotă marită Dinamo - Viitorul

Cotă specială la Dinamo – Viitorul. A mai existat așa cotă mărită până acum?

Mai sunt câteva case de pariuri care realizează acest lucru la nivel european și chiar la noi în țară. Însă toate acestea îți limitează foarte mult câștigul. Pe perioada Cupei Mondiale a existat o casă de pariuri care oferea cotă 50,00 pentru diferite pariuri pe turneul final din Rusia. Ei bine, nu puteai paria mai mult de 5 lei pe această cotă… câștigati 250 de ron, iar câștigul trebuia să-l rulezi de mai multe ori. 

Unibet a luat în considerare dorința pariorilor de a simplifica procesul, iar oricine pariază 10 lei pe victoria lui Dinamo cu Viitorul câștigă pe loc 500 de lei, fără absolut nicio condiție de rulaj. Această cotă mărită nu este percepută drept un bonus, ci mai degrabă un cadou oferit de Dinamo și Unibet cu ocazia noului lor parteneriat!

Dacă nu ai încă un cont la Unibet, această promoție este cea mai bună ocazie să-ți faci. Deschide contul la Unibet prin acest LINK și prinde această cotă fabuloasă (50,00) pentru victoria lui Dinamo cu Viitorul!