Inspirația vieții lui. Acest parior a detonat BOMBA de 20.000 de euro cu nici 100 investiți!

Un parior inspirat a avut curajul să riște 400 de lei pe un bilet cu șapte meciuri, toate la cote generoase. Le-a ales perfect și a făcut un profit uriaș, de aproape 20.000 de euro.

Sunt bilete la pariuri care fac ca lucrurile să pară atât de simple. Așa a fost și cazul pentru un jucător care a ales doar șapte meciuri, online, pentru o cotă totală fabuloasă: 216,62. Și investiția de 400 de lei a fost extrem de inspirată. A adus un total de 95.314,54 lei. A câștigat 95.314,54 lei cu un bilet în care toate meciurile au mers ca la carte.

Nicio problemă în cele 7 partide alese

Ba mai mult, se poate spune că pariorul nu a avut prea mari emoții. Au fost meciuri care au fost bifate destul de ușor, fără să fie nevoie de goluri marcate în prelungiri. Așa cum s-a întâmplat pe alte bilete câștigătoare.

Toate evenimentele de pe bilet au fost programate miercuri seară, pe 2 februarie. Primul dintre ele, din Jupiler Premier League, Kortrijk – Antwerp, 2 solist. Cotă 1,95 pentru victoria oaspeților, care s-au impus fără emoții, scor 2-0.

Cote excelente prinse la meciurile din Championship. Cea mai mare cotă de bilet vine, însă, din Cupa Belgiei. Apoi, de la ora 21:00, s-a jucat Rayo Vallecano – Mallorca, în Cupa Spaniei. S-a mers pe 1 solist, la cotă 1,85. A fost o victorie cu 1-0 pentru gazde, care marcau singurul gol al partidei în minutul 44, din penalty.

Cea mai mare cotă de pe bilet, 3,20, a fost aleasă la partida Gent – Club Brugge, 2 solist, în Cupa Belgiei. Oaspeții au câștigat cu 1-0, gol marcat în minutul 56. Trei minut mai târziu, Brugge rămânea în 10 oameni, dar reușea să păstreze avantajul până la final.

O cotă foarte bună și din Championship, unde s-a mizat pe victoria celor de la Cardiff pe terenul lui Barnsley. Iar galezii au reușit să obțină victoria, scor 1-0, cu singurul gol al partidei marcat în minutul 71.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.